Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - Drako

Drako

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
SPONSOR

UBT 1.6 czy UBT GO: CS:GO
Nick: Drako
Imię: Robert
Wiek (dokłada data): 19 | 29.10.2001
SID: STEAM_1:0:93999022
Znajomość AMXX*(1-10): 8-9
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko mi określić jakąś konkretną ilość czasu, mogę poświęcić tyle, ile będzie to ode mnie wymagać. Jak tylko jestem na komputerze forum mam zawsze odpalone w tle, więc mogę w każdej chwili zajrzeć.
Opisz siebie: Nigdy nie mam pojęcia co tu napisać, dlatego będzie krótko. Jestem miłym i spokojnym człowiekiem. Mam dużo wolnego czasu, w którym zazwyczaj gram w gierki. Staram się najlepiej pełnić swoje obowiązki. Lubię pomagać innym.
Dlaczego akurat Ty?: Zastanawiałem się nad złożeniem podania od jakiegoś czasu, by sprawdzić, jak będę się sprawował na takim stanowisku. Nie dawno odeszło 2 członków, więc pomyślałem, że przyda wam się teraz mała pomoc.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie lubię oceniać samego siebie, szczególnie kiedy nie mam żadnego odniesienia. Nigdy też nie byłem UBT, więc nie mam za dużo doświadczenia. Mam natomiast duże pojęcie na temat gry, w ciągu 7 lat przegrałem ponad 6k godzin, wiem, co jest możliwe do zrobienia a co nie. Demka zawsze sprawdzam, analizuje starannie i dokładnie. Dostanę demko testowe do rozpisania, to zobaczymy, na co mnie stać.
Kontakt: Forum, steam, dc

Edytowane przez ph1zi
  • Super 4

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik∙

Test demko rozpisane dobrze, mam nadzieje że Ci sie spodoba na nowej randze. Zglos sie tutaj po odbiór jej - https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/. Skontaktuj się również z @ Andrzej.  w celu nadania rang na serwerach cs:go. 

Gratulacje i powodzenia!

Edytowane przez ph1zi
  • Super 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

przyjete.png

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]