Sponsor DiaBliK Opublikowano 17 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Tło Tematyka: Anime, Cs-Go Kolorystyka: Obojętnie Rozmiar: 1200x300 Napisy: MaChinE**DiabliK******BIG Format (png, jpg, gif): Gif Dodatkowe informacje: Aby się to dobrze prezentowało Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): TAK Wynagrodzenie: Reputacja 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 17 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 sorry, że nie gif. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 17 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Nie ma sprawy, Dzięki wielkie 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 17 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi