Premium mikiii1337. Opublikowano 17 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 1. Twój nick: TECHINCZNY JAK MIKI 2. Co chcesz zmienić: Jak na say napiszemy /gangi to możemy zauważyć, że żeby stworzyć gang potrzeba 20 życzeń. Moja propozycja jest taka żeby zamiast tych 20 życzen zmienić na np 500 szlugów 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Wydaje mi się, że łatwiej bedzie zdobyć 500 szlugów niż 20 życzeń. Druga sprawa to dawanie drugiemu graczowi szlugi. Nie ma takiej opcji a przydałaby się 4. Link do pluginu (opcjonalnie):- Pozdrawiam MIKI. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 17 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 (edytowane) 40 minut temu, MIKI napisał: 1. Twój nick: TECHINCZNY JAK MIKI 2. Co chcesz zmienić: Jak na say napiszemy /gangi to możemy zauważyć, że żeby stworzyć gang potrzeba 20 życzeń. Moja propozycja jest taka żeby zamiast tych 20 życzen zmienić na np 500 szlugów 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Wydaje mi się, że łatwiej bedzie zdobyć 500 szlugów niż 20 życzeń. Druga sprawa to dawanie drugiemu graczowi szlugi. Nie ma takiej opcji a przydałaby się 4. Link do pluginu (opcjonalnie):- Pozdrawiam MIKI. Co do dawania szlugow ok opcja. Z gangami nie ma opcji. 20 życzeń da się nabić tylko trzeba chcieć grać. 500 szlugow to za mało na stworzenie gangu. Niech na razie dodają te nowe mapy itd @ MIKI wiesz lepiej pierw zobaczmy jak długo im zajmie Dodanie map skinów itd potem pomyślmy o tych innych mniej potrzebnych rzeczach takich dodatkach. Edytowane 17 Września 2021 przez NasKo 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 18 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 W dniu 17.09.2021 o 13:21, MIKI napisał: Moja propozycja jest taka żeby zamiast tych 20 życzen zmienić na np 500 szlugów 20 życzeń to mało, nie myślę żeby było to potrzebne. W dniu 17.09.2021 o 13:21, MIKI napisał: Druga sprawa to dawanie drugiemu graczowi szlugi. Nie ma takiej opcji a przydałaby się Nie ma opcji, w momencie gdy cały serwer zacznie dawać szlugi jednej osobie to będzie można sobie otwierać cele przez całą mapę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 18 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi