Zasłużony Apple Opublikowano 19 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 19 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum staram się być aktywny cały czas, od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16 przesiaduję w szkole, dlatego moja aktywność jest ograniczona, w tym czasie staram się odwiedzać forum na telefonie. Po powrocie do domu komputer mam praktycznie cały czas włączony [w tle przeważnie mam odpalone forum]. W weekendy aktywność jest o wiele większa. Ciężko mi jest to określić, ile czasu dziennie jestem na forum. [Na moim profilu można zauważyć zaledwie 10 godzin spędzonego czasu na forum, lecz według mnie jest to nie realne, ponieważ potrafiłem przesiedzieć na forum od czasu rejestracji po kilka godzin w ciągu dnia]. 4. Co chciałbyś zmienić: Nie ma obecnie, rzeczy, którą chciałbym zmienić. Widać, że forum jest prowadzone przez administrację wzorowo. Zawsze jednak znajdzie się coś, co można byłoby zmienić, dodać bądź poprawić. W takich sprawach od razu skontaktowałbym się z całą administracją. 5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim dalej chciałbym się skupić na rozwoju działu „Liga Typerska”, chcę tam realizować swoje pomysły. Jednak po otrzymaniu szansy, miałbym nowe obowiązki. Chcę odciążyć administracje od ich pracy / obowiązków, czyli to, co na moderatora przystało: utrzymywanie porządku, kontrola dodawanych treści na forum, pomoc użytkownikom. 6. Dlaczego akurat ty: Wydaje mi się, że sprawdziłbym się w roli moderatora. Nad napisaniem podaniem zacząłem pracę już wczoraj, jakby to miało wyglądać, co napisać. Pomyślałem sobie „To może być szansa! Co może się złego wydarzyć?". Nie mam doświadczenia w pracy moderatora, lecz bardzo chciałbym się tego uczyć, zdobywać te umiejętności dzięki obserwacji naszej doświadczonej kadry. Jeżeli podanie zostanie przyjęte, dana mi będzie szansa, to bardzo dziękuje wszystkim, którzy się tu wypowiedzą, chyba że zostanie to odrzucone, to również dziękuję za wypowiedzi, które tylko zmotywują człowieka do dalszej ciężkiej pracy. (Wiem, że pewnie u większości będzie brany mój staż na forum, zobaczymy, co będzie ) 7. Staż na forum: Na forum jestem od 2 września, bieżącego roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak jak napisałem w punkcie 6, nie nigdy nie byłem. Moja dotychczas najwyższa rola na forum to około roczna praca w UBT. Wymagania: - Minimalnie 18 lat, ✅ - 10 dni online, ❌ - Minimalnie 300 postów, ❌ - Rozpoznawalność oraz aktywność, ❌ / ✅ (Zależy od opinii użytkowników forum.) - Znajomość ortografii i zasad pisowni, ✅ (Rzecz jasna człowiek to nie robot, każdemu zdarzają się błędy.) - Wysoka kultura osobista, ✅ - Brak ostrzeżeń na koncie. ✅ Edit.1 @ To1rw dziękuję za uwagę do tych postów, dałem tylko złą ikonkę. Pozdrawiam! Życzę miłego dnia, kiedy to czytasz! Edytowane 19 Września 2021 przez ^Apple^ 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Sorry ale jestem na NIE Jesteś z nami dopiero dwa tygodnie, to trochę nie krótko aby pełnić tak poważną funkcje? Idąc dalej napisałeś 12 minut temu, ^Apple^ napisał: Minimalnie 300 postów, ✅ Gdzie masz niby te 300 postów, ja na twoim profilu widzę tylko 222 a to jest różnica. Większość ludzi z forum cię nie zna, może kilka osób z typowania, twoja aktywność też nie powala, masz lekko ponad 10h na forum Podsumowując jestem na nie, zostań jeszcze trochę u nas, nabij trochę więcej godzin, uzupełnij posty wtedy będę na tak 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Ooo, no i to jest kandydat! Kilkanaście razy zdarzyło nam się rozmawiać na Czatboxie i jesteś naprawdę fajną, godną uwagi osóbką. Z tego co zauważyłem nie angażujesz się w żadne dymy tworzone przez użytkowników, ale też sam ich nie prowokujesz. Jesteś chyba jednym z najbardziej aktywnych użytkowników, widać Twoje zaangażowanie I ambicje. Jako typer też dobrze się sprawujesz z tego co widziałem. Myślę, że poradzisz sobie na tym stanowisku. Oczywiście, że jestem na tak. 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 22 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 wymagać (wymagania) - oczekiwać od kogoś spełnienia jakiegoś warunku Wymagania nie są napisane dla zabawy, więc jeśli nie są one spełnione, to podanie nie powinno mieć racji bytu. Może jesteś osobą bezkonfliktową, kulturalną czy aktywną, ale.. nigdy nie daje się rangi funkcyjnej na takim poziomie, osobie, która ma założone konto i udziela się niespełna miesiąc czasu.. Podanie powinno być odrzucone od buta. Jeszcze się nie nauczyliście? Ja nie zamierzam kolejny raz sprzątać syfu po przyjęciu świeżej osoby, której się nudziło i poprzerzucała sobie tematy w inne działy niż powinny być. A reszta modów przez 2 dni "nie miała na to czasu". Równie dobrze możecie wywalić w końcu dobrze wiecie kogo i dać mi 2 świeżaków, wyszłoby pewnie lepiej Wracając do Twojego podania W dniu 19.09.2021 o 12:16, ^Apple^ napisał: 4. Co chciałbyś zmienić: Nie ma obecnie, rzeczy, którą chciałbym zmienić. Widać, że forum jest prowadzone przez administrację wzorowo. Po tym zdaniu już można stwierdzić, że kompletnie nie wiesz co tu się dzieje..[teraz czekam na hejty pewnych osób czy dywanik ] Kolejną sprawą są Twoje posty, które są po prostu nabite w dwóch miejscach, a dokładnie w Lidze Typera i głosowaniu na serwery. Dla mnie obecnie jesteś osobą bezbarwną, która nie ma żadnego pomysłu i w sumie nic nowego nie wniesie, więc nie masz żadnego argumentu zachęcającego do aprobaty Twojej osoby. W dniu 19.09.2021 o 12:16, ^Apple^ napisał: 5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim dalej chciałbym się skupić na rozwoju działu „Liga Typerska”, chcę tam realizować swoje pomysły. Tak jak chcesz, skup się najpierw na swojej obecnej randze. Bądź aktywny w innych działach forum i spróbuj kolejnym razem. 2 3 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Widzę mocne zaangażowanie z twojej strony. Dostaniesz szanse 1 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi