Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 19 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Nick podejrzanego: Gandalf Serwer: Cod 201 SteamID/IP: STEAM_0:0:155407827 Data i godzina: 14:46 -15:06, 19.09.2021 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Link do demka: http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2109191446-de_dust2002-1632055560-1632056760.zip Podejrzane momenty, rozpiska: 00:25 - typowe strzały obok skina i HS a++ 00:27 i 00:29 - w zasadzie kopia, gdzie przy drugim zabójstwie to idealnie widać, że 01:12 - ponownie strzały obok skina i HS a++ 01:58 - nacelowany dłuższą chwilę przez ściane, idealnie na skin przeciwnika i 02:03 - zryw celownika na głowę i HS a+++ 04:35 - ponownie celownik obok skina i HS, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że gracz "Jason" był na kamu - schowany za innym przeciwnikiem, mimo to strzały leciały idealnie w niego. Póki co najbardziej ewidentnaakcja a++++ 05:06 - strzał obok skina i HS a++ 06:57 - 7:00 - seria strzałów w powietrze i klasyczna sytuacja obok skina i HS 07:16 - tutaj idealny zryw na gracza z kamu umiejscowionego w rogu w nieoczywistej i trudnej do spostrzeżenia pozycji a++ 08:16 - częste zjawisko u odpałów, tzw. strzały w kosmos i po chwili celownik ładnie wraca obok skina a++++ W zasadzie już na tym etapie mógłbym zakończyć rozpiskę, bo w sumie wątpliwości już żadnych nie ma, no ale idźmy dalej! 08:37 - celownik ładnie idzie na przeciwnika przez ścianę, po czym strzały obok skina i HS a++++ 09:01 - strzały obok skina i HS 09:21 - po raz kolejny strzały obok skina i HS, celownik jeszcze zaliczył zryw na typa u góry, jednak Gandalf się wycofał. a+++ 11:01 - celownik w dolną partię skina i HS a+++ 11:10 - celownik ładnie wcelowany przez ściane w przeciwnika i 11:12 klasycznie obok skina i HS a++ 12:52 - zryw celownika, który przy kilkukrotnie szarpnął (może Gandalfowi było zimno i się biedaczek trząsł) a++ 14:13 - celownik obok skina i HS a++ 16;43 - info od samego Pana Jezusa, coś nasz kolega ma słabość do ludzi z niewidką a++ Reasumując, jednego "złotego gracza" ze steamem kacorvixona już odstrzeliłem, więc tym razem pora na równie bezczelnego typa, który jeszcze ma tupet składać podanie na admina, no szczyt bezczelności... Miałem admina na bardzo wielu serwerach, nie brakowało też stażu w UB team i nie mam żadnych wątpliwości co do tego gracza. Smuci mnie jedynie fakt, że tak mało osób chce się brać za rozpiski demek, bo zamiast płakać co mapę, że ktoś jest odpałem - warto poświęcić te 30-40 minutek na rozpiskę demka - nic was to nie kosztuje, a gwarantuje że spoleczność serwerowa będzie wdzięczna przy pomocy z usuwaniem chwastów. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SirNiczek Opublikowano 19 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Nie no obejrzałem całe demko przewijając do podanych przez Ciebie momentów i śmiechłem, jak za takie coś banowałeś graczy to szczerze im współczuję, wg mnie nie ma tu nic podejrzanego, lecz decyzję pozostawiam administracji. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Z góry przepraszam, że ten temat tak długo stał, ale musiałem coś przedyskutować z drugim UBT, który był na urlopie. Razem doszliśmy do wniosku, że zgłoszenie nie zostanie przyjęte. Spowodowane jest to jakością HLTV, po prostu nie chcemy dać komuś bana nie mając 100% pewności, że czituje. Na następny raz polecam nagrywać demka żebyśmy mieli jakikolwiek rzetelny dowód. Z tego co widzę, to jakieś kroki są ku temu realizowane w tym temacie. Tyle ode mnie, zgłoszenie odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi