Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Imię:Kacper Wiek:15 Znajomość ortografii(0-10):7-8 Doświadczenie:Tak naprawde to mam żadne ale jestem osobą Ogarnięta I szybko się ucząca Czas jaki możesz poświęcić:2-4 h Napisz jakąś śmieszną historyjkę w 2/3 zdaniach ( bez wulgaryzmów ): Przed Wczoraj było świeto wszystkich świetych z tej okazji Pojechałem na Wieczór na cmentarz bo to Ładnie wygłada . Dawid (bo tak miał na imię ) szedł pierwszy a ,że było ciemno nie żauważył grobu przygotowanego na piątek ,ponieważ miał być ktoś tam chowany . Wpadł do tego grobu a my patrzymy a tu idzie jakaś rodzina i mówi do mojego Kolegi Chłopcze co Ci , spać Ci się chcę , To chyba nie miejsce na spanie . Wytłumaczyłismy tej rodzinie,że przez przypadek wpadł i pomogli nam go wyciągnąć ,póżniej całą drogę do domu się z niego śmieliśmy . Ciekawych nic mu się nie stało ,trochę sie poobijał Staż na forum: Półtora tygodnia ,może troche wiecęj W 2/3 zdaniach opisz siebie:Mam na imię Kacper a na nazwisko Rybicki.Moje zainteresowania to komputery, gry komputerowe oraz Walkami MMA.Jestem spokojnym człowiekiem,szybko się uczę oraz jestem ogarnięty i szybko Łapie kontakt z nowi ludzmi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Archonek Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jestem na tak +-wiek-doswiadczenia+orto 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 A w sumie jestem na tak +orto +/- doświadczenie +/-wiek +jak bd pracowity to nie będzie nudy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie, - Bardzo mała aktywność w tematach. Zaledwie 23 posty - Staż - Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik brOOk3n Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Na Nie - Staż - Wiek - Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jestem jak najbardziej ZA! + Wiek ( To tylko Redaktor, wiek tu nie ma znaczenia ludzie ... ) + Napisz z kimś wywiad, dla przykładu ( mogę być chętny jak najbardziej ) +/- Staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Można dac szansę ( okres próbny ) -/+ staż -aktywność -/+ Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xkolejorz (: ! Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Na Tak +wiek -doświadczenie +-staż +orto 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi