Zasłużony Krip Opublikowano 19 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: Krip Nick admina banującego: RUTEK Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban za WH Czas oraz data bana: 19.09.2021r Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Na MM mam czasówke, bo nie mam rangi i po kilku wygranych musze czekać. Na FACEIT na razie też nie pogram, bo kilku H mi jeszcze brakuje żeby konto połączyć z CS, to wbiłem zagrać na społecznościówke u nas i co tu dodać chyba forma wróciła po przerwie Link do Sourcebansa z twoim banem: Nie wiem nie widzę nigdzie takiej opcji żeby skopiować link do bana może gdzieś przeoczyłem. Jest na głównej. Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Kripowski Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 19/09/21 17:31:47 Długość bana 0 minut Admin: Rutek/ NO FORM Edytowane 19 Września 2021 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 19 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 @ RUTEK 24h W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 24H minęło. Skoro nałożył takiego bana mógł się spodziewać, że się natychmiast odwołam. Tym bardziej, że nie mam sobie nic do zarzucenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi