Użytkownik architekt Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 1. Twój Nick: architekt 2. Nick oskarżonego: Papito 3. Czas zdarzenia: od dziś 20.09.2021 do tygodnia/dwóch wstecz 4. IP/SID oskarżonego: Uzupełnie jak koleżka wejdzie na serwer bo nie zdążyłem wpisać w konsoli "status" a kolega już uciekł 5. Powód skargi: Nadużywanie permisji admina, obraza graczy. 6. Opis sytuacji: Więc tak... Od dnia 7.09.21r Pan Papito nieźle się bawi nadużywając nadanych mu permisji. (Dzień 07.09) "Dzisiaj zostałem wyrzucony z serwera 3 razy w tym 2 za bicie na wieży, gdzie on bił i w windzie jak i kampił na wieży zdobywając łatwe fragi. Dostałem też kicka za kampienie, gdzie siedziałem na T2 dosłownie nawet nie 10 sekund. Koleżke zżera ból dupska o to że ktoś jest lepszy. Dzięki niemu straciłem ponad 150 fragów dzisiaj i jeden z lepszych perków "1/2 z usp". I to wszystko dzięki niewyjaśnionym kickom." (Dzień 20.09) "Dzisiaj graliśmy na mapie surf_green_delux2 ukochany Papito zaczął się frustrować ponieważ ciągle był zabijany. Podczas jedynego jego fraga na mnie otrzymałem ciekawą wiadomość od niego... mianowicie: [Skiller] [*V*I*P*] Papito : pussy Gdy ja go zabiłem zrobiłem dokładnie to samo: [Szturmowiec] architekt : pussy I nagle, wielki płacz z jego strony i kick za samoobrone. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz zostałem wyrzucony z serwera za jego głupotę. Niewyjaśnione kicki, obrazy ze strony Papito to u mnie codzienność. Dodam że nie jestem jedynym graczem tak traktowanym przez Papito. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Nie mam dostępu do demka z dnia 07.09 Demko z dnia dzisiejszego (20.09) http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2109201416-surf_green_delux2-1632140160-1632141540.zip Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 20 Września 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Witam. @ architekt skarga jest słuszna. Ta osoba już nie będzie adminem. Wracaj do gry i dobrej zabawy. 1 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 20 Września 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi