Użytkownik Korki_2 Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Twój nick na serwerze: Korki Nick admina banującego: Pitetrek Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana:20.09.2021 14:35:43 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Pobiegłem na początku na mida i jak wybiegłem to widziałem skrawek antyterorysty przebiegającego do prawej strony rzuciłem tam granat a później mołotowa i on go odrazu zgasił i potem zacząłem skanować po prawej stronie i za trzecim razem go zabiłem a admin uznał że to WH 😀😀😀 Link do Sourcebansa z twoim banem: Nie wiem nie widzę nigdzie takiej opcji żeby skopiować link do bana może gdzieś przeoczyłem. Jest na głównej Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199109035867/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Dostęp do tego serwera został zablokowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 20 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 @ Pitetrek 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pitetrek Opublikowano 21 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Obejrzałem VOD'a z meczu i miał rację było widać enemy w oknie , moje niedopatrzenie przepraszam Unban. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 22 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi