Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 18 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4 godzinki dziennie minimum (prócz piątku) 4. Co chciałbyś zmienić: Przede wszystkim to chciałbym mieć jakiś głos w niektórych sprawach. Patrząc od początku na większość decyzji, które podejmuje administracja to hit. Chcę dodawać do każdej takiej sprawy swoje trzy grosze. Prócz tego chciałbym pomóc w odbudowie opinii na temat Strefy, nie będą to jakieś znaczne grupy, ale nawet jednostki - to już dużo. W trakcie jakieś propozycje powstaną, to Wam obiecuję. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym głównie pomoc obecnej moderacji, bo wiadomo że nic nie robią, prócz policjanta stróżującego nocami i dniami, którego wszyscy się boją, a to za mało. Po odebraniu rangi byłbym drugim takim policjantem, z większą ilością czasu i już w ogóle by był spokój na StrefBoxie. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem aspołeczniakiem, nie mam kolegów i internet to całe moje życie. Jestem szczery i pisze w prost jak coś mi nie pasuje, przez to jestem też nie miły dla paru osób, gdyż mnie irytują tym, że tutaj są. Nie owijam w bawełnę, życie mnie trochę nauczyło i trzeba mieć własne zdanie i mówić to co się czuje, a nie się bawić o czekać nie wiadomo na co. Jak jakaś podjęta decyzja mi nie pasuje to piszę o tym od razu i szczerze. Jestem pewny w tym co robię i nie kieruje się koleżeństwem. Nie działam pod wpływem emocji. Może ze mną popisać każdy o wszystkim, tylko nie ludzie z CODa, głównie admini. 7. Staż na forum: Koniec maja/początek czerwca zaczęła się moja przygoda z tą siecią, więc jakieś 4 miesiące. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem 1 5 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Tutaj mam wątpliwości co do twojej kandydatury.. Wiem, że bardzo pragniesz moderatora, ale Twój wybuchowy temperament może sprawić, że będą problemy. Masz w sobie czasami aż za dużo agresji, tylko nie masz jej gdzie wyładować. + Masz bagaż doświadczenia spory, to prawda twoja buzia nigdy się nie zamyka, ale to można do tego przywyknąć. Sam w sobie jesteś mimo wszystko opanowanym, dynamicznym i konsekwentnym chlopem z jajami. Lubię Cię, ale czuję że to jeszcze nie jest Twój moment na tą rangę. - Wcześniejsza rezygnacja z opiekuna ubt 1.6, lecisz na rangi opiekun ubt 1.6 oraz ubt CS GO to za mało dla ciebie. - Podanie znowu napisane jakbyś chciał a nie mogł. Na obecną chwile przykro mi ale jestem na NIE 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 23 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Ja jestem na Tak + Wiek + Nie pie*olisz się w tańcu i odrazu mówisz to co czujesz a takiego moderatora potrzeba. + Był moderatorem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Na nie xd Rekrutacja na moderatora jest wyłączona. Mamy już czterech moderatorów to po co nam piąty xd Co do podania to nic nowego nie wnosisz 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Zadymiarz, prowokator, nawet w skardze obraża moich adminów od 16 latków, dla których serwer to całe życie. Chce moderatora żeby jego wypowiedzi, które mijają się z logiką, były brane bardziej na poważnie. Wrzucę jego typu komentarz dosłownie z 30 sekund temu na SB dla zobrazowania jego toksycznego charakteru. Nie mam niestety SS, ale dodatkowo pisał doslownie miesiąc temu na SB że moderator nie jest dla niego. @ fluxx to widział. Nagle go ośmieszyli w UBT i szuka jakiejś alternatywy. Jestem oczywiście na NIE no, o czym my mówimy w ogóle. 2 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi