Użytkownik Przeklinak1337 Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Nick z CS: Przeklinak Admin banujący: Nie wiem Serwer: dd2 Data zdarzenia: 23.09.2021 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer napisałem Jebać administrację tak profilaktyczne dla żartu. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Dziekujemy za gre. Spierdalaj obrazacu jebany na U@ serwa' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:498031344' [AMXBans] Your IP: '127.0.0.1' [AMXBans] =============================================== Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie mam nagrania bo akurat zgasła mi kamera. Według mnie to za długa kara apeluje o skrócenie jej. 4 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 23 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 @ OroKoroner 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 23 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) 19 minut temu, OroKoroner napisał: Krótko i na temat. Obrażał całą administrację serwera, graczy, forum. Dlatego dostał perma. Nie potrzebujemy takich patusów u nas. Skoro nawet @ Trivor daje perma za lagi Z mojej strony to wszystko. Dorosnij trochę. Rozumiem że nerwy poniosły, ale jesteś Adminem Oro, a nie właścicielem forum. @ Przeklinak1337 A ty zastanów się nad sobą i naucz się Kultury osobistej, bana skracam do 10 Dni. Edytowane 23 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 23 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi