Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Nick z CS: Edrien /bilbordzik Admin banujący:Bracket Serwer:cod mod Data zdarzenia:dzisiaj/wczoraj Opis sytuacji:sytuacja wyglada tak ze nigdy nie gralem na nicku Edrien moj nick to bilbordzik i nie mam pojecia jak to sie stalo ze mam screany do wrzucenia i jeszcze taki nick Edrien ? Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 24 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 dodam ze gram na steam Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Bany na codmodzie są na IP, więc zgaduje, że masz zmienne. Zrestartuj router i spróbuj wejść ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 only dd2 nie cod mod Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Na pewno z dobrym serwerem się łączysz? Wpisałeś admina z cod moda, a te serwery nie są ze sobą powiązane. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 teraz sprawdzilem i na coda tez nie moge wejsc Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Wrzuć ss'a z konsoli po tym jak łączysz się na only dd2. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Bracket. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Edrien [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na StrefaSkilla.p' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:1913712979' [AMXBans] Your IP: '31.0.125.77' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Brak banów na only dd2 powiązanych z tym nickiem, sidem i ip. Coś u Ciebie nie śmiga. Spróbuj się połączyć z serwerem przez konsolę komendą connect. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 sewrver full jak wbije to dam znac Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 oki juz wbilem i niestety to samo Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Spróbuj teraz. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Jak byś mógł podaj IP tego serwera do którego się łączysz. Edytowane 24 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 ok na coda juz moge wbic a dd2 zablokowalo mi sie bo za duzo razy probowalem wbic ale chyba bedzie ok jak cod dziala a i co mam zrobic zeby wiecej takie cos sie nie powtorzylo Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 2 minuty temu, bilbordzik napisał: ok na coda juz moge wbic a dd2 zablokowalo mi sie bo za duzo razy probowalem wbic ale chyba bedzie ok jak cod dziala a i co mam zrobic zeby wiecej takie cos sie nie powtorzylo Daj znać jeśli będziesz mógł wbić na Only DD2. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 oki Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 39 minut temu, MaChinE**DiabliK******BIG napisał: Daj znać jeśli będziesz mógł wbić na Only DD2. wgl nie laduje a w consoli wyskakuje Connecting to 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) 5 minut temu, bilbordzik napisał: wgl nie laduje a w consoli wyskakuje Connecting to 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Wspomniałeś że masz steam i grasz na nim, spróbuj wejść na zwykłego Cs'a. Steam odłącz i odpal zwykłego Cs'a i i spróbuj jeszcze raz wejść na serwer Edytowane 24 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 dobra juz wchodzi normalnie ; ) dzieki wielkie Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 2 minuty temu, bilbordzik napisał: dobra juz wchodzi normalnie ; ) dzieki wielkie Czyli przez zwykłego Cs'a poradzisz wejść a na Cs'a ze Steam NIE? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 24 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 sorry za niedokładną odpowiedź ze steama wchodze na coda i dd2 zwyklego cs nie mam 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Okey, temat zamykam. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 24 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi