Użytkownik Rajzer Opublikowano 25 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) 1. Twój nick: TAAAAAAAAAAAAAAA 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: Brak 4. Data i czas zdarzenia: 25.09.2021 - 03:24:21 5. Powód skargi: Słabo gra, jeszcze za prawdę banuje i się obraża. Na przyszłość nie graj w csa tylko włóż serce w treningi. 6. Opis sytuacji: No napisalem co myślałem, że jest lapsem, słabym zawodnikiem w Wiśle, gra dla kasy i ciągle łapie kontuzje. Jak prawdziwy kibic ma przejść obok? 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www14.zippyshare.com/v/GQR58nai/file.html ps. Proszę o poważne rozpatrzenie tego zajścia i najlepiej o zwolnienie admina ponieważ nie wykonuje swoich obowiązków wobec ekstaklasy. Dziękuje i pozdrawiam. Co do poprawy nie wiem co dopisać ponieważ uwzględniłem wszystko co konieczne w punkcie 6. Edytowane 25 Września 2021 przez Rajzer 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jertek Opublikowano 25 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Potwierdzam tak było Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 25 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) A więc tak, Non stop pieprzysz jakieś farmazony, przyczepiasz się do każdego kto cię zabije, i piszesz skargę. O co? Że tak napisałeś, to co miałem cię pogłaskać ? nieeeee, takie zdania zostaw dla siebie, i nie wyzywaj następnym razem Edytowane 25 Września 2021 przez Błaszczyk Poprawa interpunkcyjna i stylistyczna. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rajzer Opublikowano 25 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Nie idzie ci w Wiśle to się wyżywasz na porządnych graczy w csie. W tych Truskolasach mogłeś zostać zamiast hańbić nasz piękny kraj, przynosisz wstyd naszej ojczyźnie i jeszcze śmiesz odpowiadać, nie wychodź z domu bo chłopaki już czekają. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi