Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 26 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Jaki jest Wasz stosunek do osób LGBT+ ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Melkaa Opublikowano 26 Września 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Mój stosunek jest taki, ze każdy ma prawo żyć i kochać kogo chce 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik swabian Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) Przed odpowiedzią na tego typu pytania polecałbym się zapoznać z regulaminem, a w szczególności zapoznanie się z treścią paragrafu 3 (podpunkty 1 i 2). Moja odpowiedź: Ludzi oceniam po tym, czy zachowują się moralnie, a jeżeli chodzi o moje osobiste (subiektywne) kryterium dodatkowe, to interesuję mnie, czy człowiek ma jakieś wartości, którymi się kieruje i czy jest skłonny do ich zmiany po przedstawieniu mu racjonalnych dowodów na błąd w jego rozumowaniu. Edytowane 26 Września 2021 przez swabian 1 Użytkownik forum w pełni zgadza się i akceptuje Regulamin. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania! Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 26 Września 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 jebać tą organizacje. niech se żyją w jakich związkach tylko chcą, ale niech to lgbt ukrócą.. te ich parady i strajki to jeden wielki Woodstock. większość z tych przebierańców powinna dostać 500+ na psychologa 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 26 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Dość drastyczna była by moja odpowiedz ale wystarczy sobie wyobrazić. Zawsze anty Chłopak, Dziewczyna - Normalna rodzina Spoiler 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Władek Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Niech żyją jak chcą tylko, niech się odpierdolą od Warszawy. I oczywiście od szczekania są psy. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaveltoja Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Ja toleruje, tylko i wylacznie wtedy gdy zachowuja sie normalnie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Nie obchodzi mnie to. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 26 Września 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Toleruje, akceptuje bo wszyscy są ludźmi ❤️ 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 26 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Średnio mnie to obchodzi, niech każdy żyje sobie jak chce i pilnuje swojego nosa. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Września 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi