Użytkownik KAKAROT Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Nick z CS: KAKAROT Admin banujący: Diablik Serwer: 201 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: DOSTAŁEM BANA ZA GSJ KTÓREGO NIE ROBIŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - @ MaChinE**DiabliK******BIG GSJ WYGLĄDA W TEN SPOSÓB, CZYLI PO UPADKU JEST DUCK, SCROLL W CELU PRZEDŁUŻENIA STREFY I SPACJA, PO UŻYCIU GSJ PALI SIĘ DODATKOWY SKOK I NIE MOGĘ SIĘ ODBIĆ KOLEJNY RAZ W POWIETRZU!!!! NIE MASZ CHŁOPIE POJĘCIA CO TO JEST GSJ A WYDAŁEŚ SAMOISTNY WERDYKT, ŻĄDAM O SPRAWDZENIE PRZEZ OSOBĘ KOMPETENTNĄ, A NIE PRZEZ KOGOŚ KTO POJĘCIA O TYM NIE MA!!!!!!!! 2:24 B- NIE UŻYWAM SCROLLA, ODBIJAM SIĘ NA SPACJI, DODATKOWO MOGĘ SIĘ ODBIĆ RAZ W POWIETRZU CO OZNACZA ŻE NIE ROBIŁEM GSJ!!!!!! AKCJA Z DUPY W OGÓLE WZIĘTA PRZEZ UBTKA, NAWET NIE WIDAĆ TAM KUCNIĘCIA KTÓRE JEST NIEZBĘDNE DO ROBIENIA GSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZOBACZ SOBIE Z TRZECIEJ OSOBY NA TO........... 4:08 B- TO SAMO BRAK KUCNIĘCIA, ODBIJAM SIĘ NA SPACJI I SKOK SIĘ NIE PALI CO JEST JAWNYM DOWODEM NA TO ŻE NIE ROBIĘ GSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKORO MOGĘ SIĘ ODBIĆ W POWIETRZU TO AKCJA DEMKA SIĘ WYKLUCZA!!!!! 14:55 B- NO ZNOWU TO SAMO... MOGĘ SIĘ ODBIĆ RAZ W POWIETRZU CO OZNACZA ŻE NIE ROBIĘ GSJ!!!!!!!!!! 15:59 B- ZNOWUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, NIE MA TAM DUCKA(ROLKI), MOGĘ SIĘ ODBIĆ W POWIETRZU ZNOWU CZYLI KU*WA MAĆ NIE ROBIĘ GSJ!!!!!!!!!!!!!! 17:49 B- NO BŁAGAM CIĘ CZŁOWIEKU, MOJA POSTAĆ CAŁY CZAS JEST WYPROSTOWANA, NIE MA DUCKA I MOGĘ SIĘ ODBIĆ KOLEJNY RAZ W POWIETRZY CZYLI NIE ROBIĘ GSJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ BO SKOK SIĘ NIE SPALIŁ! Żądam z zapoznaniem się z tematem GSJ i sprawdzenie dema przez osobę kompetetną. ODBIJAŁEM SIĘ NA SPACJI! 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _BSTRD_ Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 A jeżeli masz wykupiony dodatkowy skok? hmm? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAKAROT Opublikowano 26 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) 2 minuty temu, _BSTRD_ napisał: A jeżeli masz wykupiony dodatkowy skok? hmm? Na serwerze można mieć tylko jeden skok, nawet jak dokupisz ze sklepu i tak dalej jest jeden. ZRESZTĄ CO TO KUR*A ZMIENIA SKORO NIE UŻYWAŁEM DUCKA NIZBĘDNEGO DO ROBIENIA GSJ! Proszę cwaniaczku, tutaj dowód, że nie da się przekroczyć dwóch skoków(NEQU podesłał). Że ty masz w ogóle czelność rozpisywać mnie za gsj którego nie używałem jak sam używałeś jeszcze na ostatnim resecie w którym rozpisałeś Tekę, masz tupet XD Edytowane 26 Września 2021 przez KAKAROT 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Gracz nie robi GSJ'tów, więc to nawet nie ma opcji, że za to ban zostanie. To poprostu double jump ze spadochronem + bunnyhop. Na miejscu administracji bym dopisał to do regulaminu, bo można na tym osiągnąć bardzo dużą szybkość, skoro pozostałe opcje na szybkie nabranie prędkości są zablokowane to to też powinno. 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi