Użytkowniczka sora Opublikowano 26 Września 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Twój nick na serwerze: sorashi Nick admina banującego: Darkevil Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 09-20-21 21:08 Serwer na którym dostałeś bana: surf+rpg Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Za dobrze z novy strzelam. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:565745219&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/wixapol Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Spoiler Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 26/09/21 18:22:57 Długość bana 0 minut Admin: Darkevil Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 26/09/21 18:22:57 Długość bana 0 minut Admin: Darkevil 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 26 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 @ DarkEvil 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkEvil Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Ban został nadany 18:22 a jest już 19:12 i dalej nie ma demka. Demka powinny być, ja wiem co widziałem i co on strzelił najpewniej dacie brak wystarczających dowodów ale to jest śmieszne, że mija już 3 miesiąc chyba 3 odkąd demka sie zjebały i dalej nie ma niektórych bana dostał słusznego naprawcie demka to będę mógł banować normalnie jak na razie to się chyba wstrzymam od jakiego kolwiek banowania a nagrywać swojego pova nie zamierzam. dzięki Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 26 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) 0 dowodów na cheaty. @ ph1zi @ ne0 Dajcie UB. //edit @ ph1zi demka na surfie są zje*ane, więc rozpiski nie będzie. Oznaczyłem admina mając nadzieję, że przedstawi jakiekolwiek dowody w innej postaci niż demko z hltv. Jak widać dowodów brak, stąd moja edycja abyście zdjęli jej bana z sb. Edytowane 27 Września 2021 przez Drako 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka sora Opublikowano 27 Września 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @ Drako Poszperaj w wolnej chwili w FTP serwera(o ile masz do niego dostęp) i postaraj się zlokalizować demo, które nie zostało przesłane automatycznie. Jeśli takowe istnieje to z wielką chęcią poczekam dłużej, żeby admin banujący mógł je rozpisać. Natomiast jeśli nagrywanie dema wcale się nie zaczęło to zachęcam do zapoznania się z poradnikami waszego hostingu(1s1k) i w miarę możliwości zlokalizowanie oraz naprawienie problemu. Na dobry początek proponuję zajrzeć do serwerowego configu, czy wszystko jest tam poprawnie wpisane, albo do error logów. Clock is ticking. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi