Użytkownik prawdziwy Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) Nick z CS:PRAWDZIWY PAGO Admin banujący:kowal Serwer:strefaskila.pl areny Data zdarzenia:26/09/21 13:55 15 Opis sytuacji:obraziłem raz admina i admin dał mi bana na miesiąc a max do 7 dni może Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 26 Września 2021 przez SADZIK Odnośnik do komentarza
Użytkownik prawdziwy Opublikowano 26 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 2 minuty temu, prawdziwy napisał: pl 2 minuty temu, prawdziwy napisał: strefaskila.pl arena Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) @ kowal rozjaśnij sytuację Edytowane 26 Września 2021 przez SADZIK Odnośnik do komentarza
Użytkownik kowal Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Kolega sobie rozmawiał nie mając mutacji ale inny gracze się dogadywali się z nim więc postanowiłem że nie będę zwracał uwagi za brak mutacji ale że kolega za dużo rozmawiał było to denerwujące dla innych graczy więc raz zwróciłem ładnie uwaga żeby aż tak nie nadużywał mikrofonu ale się nie posłuchał potem znowu zwróciłem mu uwagę ale nie posłuchaj i zaczął coś mówić nie miłego do mnie przez chwile ale nie jestem pewny więc dałem mu muta dałem tylko nadużywanie mikrofonu ale powinno być jeszcze brak mutacji i niestety zamiast się pogodzić i rozmyśleć co zrobił złe zaczął mnie wyzywać na czacie w cs'sie i dałem mu bana za wyzywanie i to takie bardzo nie grzecznie. I nie wiem o co afera. Ja się tylko nauczyłem ze nie wolno dawać jak widać po nim szans i zamknąć oczko na to ze nie stosuje się do regulaminu brak mutacji. I po prostu takie trochę smutne ze ktoś ci daje szanse a ty takie cos robisz. @ ph1zi Ponieważ kolega nie dał linka do damka więc odwołanie jest źle napisane. Nie wiem dlaczego ja mam szukać demka bo tak zrozumiałem demka prawdziwy Pago powinien się tym zając Edytowane 27 Września 2021 przez kowal Odnośnik do komentarza
Użytkownik kowal Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Jeczcze chciałbym dopisać wyzwałem raz admina co to za wytłumaczenie. Złamał regulamin i tyle jeszcze ze bardzo nie wygarnie wyzywał mnie ja nie szanuje takiego zachowania żeby było na serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik kowal Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 i nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik kowal Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 miesiąc dwa tygodnie więc kłamstwo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @ kowal my potrzebujemy demka i czasówek. Edytuj post... 3.20 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 @ ph1zi @ ne0 co z tym? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 @ kowal czy ty jesteś adminem od dziś? Od kiedy to gracz ma udowadniać niewinność demkiem? To ty masz obowiązek przedstawić nam dowody w postaci czasówek na demku. Tego nie trzeba nigdzie "szukać", wystarczy pobrać demko z godziny nadanie bana... @ prawdziwy dostaniesz ode mnie UB ze względu na to że admin się nie wywiązał, ale nie zdziw się, jeśli za podobne zachowanie zostaniesz ponownie zbanowany. pozdrawiam phizi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi