Użytkownik brOOk3n Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Mały Jasio pyta mamy: - Mamo, po co się malujesz? - Żeby ładnie wyglądać. - A kiedy to zacznie działać? Późnym wieczorem do domu 10-letniego Jasia puka listonosz. Jasio mu otwiera. Listonosz widzi małego chłopca z cygarem w zębach i szklanką whisky w ręku i się pyta: - Są rodzice? - A wyglądam tak, jakby byli? Do klasy wchodzi wizytator i pyta: - Co Wy dzieci jadacie, że tak pięknie wyglądacie? - Wstaje Jasiu i mówi: - Jadamy irysy, Ty pacanie łysy! Stoi Jaś na ulicy i woła: - Znalazłem, znalazłem, znalazłem! Podchodzi starszy pan i pyta Jasia: - Co znalazłeś? - Da mi pan złotówkę, to panu powiem - odpowiada Jaś. Starszy pan daje mu złotówkę i pyta: - No i co znalazłeś? - Da pan jeszcze jedną, to panu powiem. Starszy pan dał się namówić i Jaś dostał drugą złotówkę. Pan go dopytuje: - No i co znalazłeś? - Znalazłem głupiego, co dał mi złotego. Jasio do taty policjanta: - Tato gdzie leży Afryka? Ojciec długo myśli, w końcu mówi: - Chyba niedaleko, bo u nas na komendzie pracuje murzyn i dojeżdża do pracy na rowerze. Jasio mówi do taty: - Tato powiem ci co mówi taki pan w mundurze mamie co przychodzi tu co rano, ale jak dasz mi 10 zl. Ojciec myśli, myśli: - No dobrze i wyciąga z kieszeni 10 zl - Jasiu i co mówi? - Dzień dobry poczta dla pani. - Mamo, z mego listu do św. Mikołaja wykreśl kolejkę elektryczną, a wpisz łyżwy. - A co, nie chcesz już pociągu? - Chcę, ale jeden już znalazłem w Waszej szafie. Małgosia napisała jak robią kury - cip cip cip cip. Pani mówi do Jasia: - wytrzyj tablicę. Na to Jasiu: - ścierki nie ma. I zaczął lizać. Kiedy wrócił do domu mama zapytała: - dlaczego masz taki biały język? - Mamo, wiesz ile cip się nalizałem! ~ŹRÓDŁO~ Edytowane 4 Listopada 2018 przez brOOk3n Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dobre. Najlepsze to są z blondynkami Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Fajne, fajne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dobre Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Spoko hehe Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi