VIP CLYDE Opublikowano 27 Września 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: ph1zi 2. Twój nick na serwerze: CLYDE 3. Nick osoby oskarżonej: ph1zi 4. Dlaczego składasz skargę: Bo lubię punktować niekompetencje opiekuna 5. Data i godzina zdarzenia: 26.09.2021 6. Opis sytuacji: v 7. Dowody: v Po pierwsze fajnie by było gdyby Administracja miała wspólne zdanie, bo poprzednią skargę Anox przyjął, a Trivor odrzucił.. więc to takie "wtf" @ Trivor mógłbyś mi wyjaśnić czy tu jest miss click z twojej strony "że tak nie można", czy rzeczywiście nie można a i tak odrzuciłeś skargę? A teraz chciałem poruszyć krótko temat Pana ph1ziego po raz kolejny.. 2 szybkie sprawy, choć pewnie powicie zaraz że opiekun to administracja forum XD 1. po raz kolejny opiekun pokazuje, że chyba nie zbyt dobrze zna regulamin/taryfikator, może nawet nie widział tego tematu z taryfikatorem..: (czerwony marker) jak stwierdził ph1zi, to nie ma żadnego zapisu o "niewykonywanych celach mapy".. no nie wiem jaki Ty tam taryfikator czytasz, ale tutaj masz jak byk ppkt 4.6: a po drugie, przy okazji bo nie będę drugiej skargi pisał w "Strefa użytkownika", nagminne wykorzystywanie czerwonego koloru.. regulaminu forum też nie znasz? (powyżej ss, niebieski marker) wiadomo że skarga na siłę znowu, ale no co ja poradzę że chłop nie zna regulaminu/taryfikatora serwera, którego jest opiekunem XD @ DJ GOD (OF ALL) ;) , @ DepresjaHook.hack jakbyś chciał coś może dodać, to Cię wywołuje do wypowiedzi, żebyś warna nie dostał @ swabian jak masz ss tego co piszesz na pw to też wrzuć EDIT. to nie jest kwestia tego że zapominasz o kolorze czerwonym. Ty po prostu myślisz że wszystko możesz, żadne zasady i regulaminy Cię nie obowiązują.. szkoda że administracja dalej tego nie widzi no i super opiekun z Ciebie, że dodajesz teraz do taryfikatora podpunkt który jest od roku aktualny XDD brawo Ty, takich ludzi potrzebujemy Edytowane 27 Września 2021 przez CLYDE 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) To, że Phizi nie zna regulaminu dokładnie jest wiadome. Niejednokrotnie podczas konwersacji z nim na SB jakiś czas temu na temat celi mapy zaprzeczał sam sobie i nie wiedział tak naprawdę co można czego nie. 11 godzin temu, CLYDE napisał: po raz kolejny opiekun pokazuje, że chyba nie zbyt dobrze zna regulamin/taryfikator Phizi, administracja forum czyli moderatorzy, J@, itp, a Ty jesteś tylko opiekunem serwera i ubt co nie daje Ci uprawnień do używania koloru czerwonego, ale zapewne administracja będzie go bronić bo to ich pupil tłumacząc się że opiekun ubt może (XD) 11 godzin temu, CLYDE napisał: @ Trivor Co nie zmienia faktu że każdy odpowiada za siebie i każdy powinien myśleć. To że J@ mu na to zezwoliło bo nie miało o tym pojęcia nie oznacza że on jest w tym bezkarny i skarga powinna zostać przyjęta, ponieważ to była jego decyzja a nie decyzja J@. Jeśli ktoś by Ci powiedział że można kraść to byś poszedł i kradł jak wersow? Czy byś pomyślał? @ GENERAL ALADEEN Głęboko w ch**u mam to czy dostanę warna :* @ GENERAL ALADEEN Nie zapomnij Panu @ MLK. dać również warna "3.1 Zabronione jest umieszczanie na Forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP. W szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność, komercyjno-reklamowe. " "Przejedziemy do kolejnego pajaca - @ DJ GOD (OF ALL) " ~ @MLK Edytowane 27 Września 2021 przez DJ GOD (OF ALL) ;) 1 1 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Co do regulaminu i taryfikatora, ja korzystałem z tego regulaminu 2in1 od początku. Ten drugi był w moich oczach nieaktualny i przedawniony i nie wiem co on tam robi jeszcze, chyba się go powinno zarchiwizować, ale to już decyzja @ Andrzej. co z tym zrobi, bo tak jak mówiłem wcześniej - nie mam pojęcia co to za taryfikator oddzielny, nie dostałem takiego infa JESZCZE. Domyślam się ze wszystko jest kwestią czasu i pewnie w krotce byśmy to uporządkowali. Nie da się zrobić wszystkiego na raz. Co do kolorku czerwonego, zapomniało mi się, już zmieniłem. Pozdrawiam moich czujnych hejterow, którzy mnie uratowali przed warnikiem Jak już mówimy o warnikach, czy mógłby szanowny @ Moderator @ Moderator T wstawić warna dla @ DJ GOD (OF ALL) ;) w poprzedniej skardze w tym dziale. Dziękuje, miłego dnia. 1 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 9 godzin temu, CLYDE napisał: @ Trivor mógłbyś mi wyjaśnić czy tu jest miss click z twojej strony "że tak nie można", czy rzeczywiście nie można a i tak odrzuciłeś skargę? tak nie można, ale dostał takie zezwolenie od w miarę świeżego j@, który nie miał takich informacji, a że nie było to nigdzie zawarte tylko była to niepisana zasada to nie była to jego wina, że j@ mu na to pozwolił. j@ zostali poinformowani o tej zasadzie i też miała być ona wpisana żeby nie było niedomówień Nie było to nigdzie zapisane że nie można kogoś awansować na admina jako opiekun, na wielu sieciach opiekun tak sobie może robić(nawet na kilku moich ostatnich), ale u nas akurat na to nie pozwalam. Nie było to zapisane w żadnym regulaminie opiekuna, ani nie było to nigdzie ogłaszane to normalne, że mógł myśleć że tak może i nie został za to ukarany skoro nigdzie nie miał takiej informacji, a jeszcze Support jego serwera(ktoś do kogo ma się zgłaszać z takmi rzeczami mu pozwala) 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 27 Września 2021 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 14 godzin temu, Trivor napisał: tak nie można, ale dostał takie zezwolenie od w miarę świeżego j@, który nie miał takich informacji, a że nie było to nigdzie zawarte tylko była to niepisana zasada to nie była to jego wina, że j@ mu na to pozwolił. j@ zostali poinformowani o tej zasadzie i też miała być ona wpisana żeby nie było niedomówień no to że j@ myślał iż jest inaczej to jego wina, Anox jest waszym Administratorem i to wiedział, więc nie rozumiem czemu jego zdanie zostało podważone i zmieniona została decyzja co do skargi.. to ph1zi zamiast napisać do czerwonych, napisał do niebieskiego... gdzie J@ to ranga na forum, a nie właściciel serwera.. w takim razie admin powinien być cofnięty, bo został dodany bez podania.. albo się trzymamy jakichś zasad albo wolna amerykanka.. bo skarga została odrzucona, a admin został.. więc coś tu się nie zgadza.. ph1zi przyjmuje adminów bo "potrzebuje jeszcze pare osób", przyjął admina "Czupson" gdzie była tylko jedna wypowiedź w temacie, a teraz w podliczaniu minut jest chłop na minus XD a dobrze było widać po statystykach, że ten gracz nie jest aż tak aktywny na serwerze.. pozostałe podania również mają 2-3 wypowiedzi na temat gracza składającego podanie. tak samo jak przyjął Ziomek do ubt, wiedział że jest to toksyczny gracz, nie zbyt rozgarnięty, ale mimo to dał mu rangę bo jak się z kimś gra prywatnie, to czemu by nie dać @ MLK. kto pytał? nie jesteś już j@, więc nie wiem czemu się tu wypowiadasz "Co z tego, że jest taki podpunkt w regulaminie?" Edytowane 28 Września 2021 przez CLYDE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Szczerze mówiąc @ CLYDE , jestem naprawdę w szoku jak można pisać którąś z rzędu skargę na mnie, i w żadnej nie wykazać się czymś konkretnym. Ty nie rozumiesz tego, że na 6 podpunktów które rozpisałeś w poprzedniej skardze, w żadnej nie zawiniłem ani regulaminowo ani w żaden inny sposób? I to nawet nie jest wszystko, bo właściciel sieci jasno Ci wyjaśnił dlaczego skarga została odrzucona. A ty dalej brniesz w to, i próbujesz podważać decyzję WŁAŚCICIELA, to jest dla mnie totalnie niepojęte. Nie rozumiesz banalnych i prostych przekazów, wszystko wyjaśniłem Ci pierw Ja, potem @ Anox a ostatecznie @ Trivor naprawdę prostymi słowami, żebyś nie miał trudności w zrozumieniu. Skarga została początkowo przyjęta przez Anoxa z powodu jednego trafnego podpuntku (wg. niego) i nie będę wnikał z jakiego powodu, może on sie wypowie, nie mam zamiaru mówić w jego imieniu. Potem została podważona przez właściciela, z przyczyn wyżej nakreślonych przez Trivora. Więc pytanie brzmi, CZEGO NIE ROZUMIESZ? Dodatkowo potem, wymieniasz jak leci wszystko co jest ze mną związane, że @ Czupson_ ma niską aktywność (A PRZECIEZ PISAŁ PODANIE TAK JAK CHCIALES). Gdy przyjąłem @ BellaCiaoo to był wzorowy pod kątem czasu na serwerze, a przecież NIE PISAŁ PODANIA, no popatrz. Jednak twoja strategia że jak ktoś podanie napisze to > od kogoś kto go nie pisał jest mylna. I pomimo że nie jest to twoja sprawa, to Ci powiem, ze Czupson wyjaśnił mi na priv skąd się wzięła niska frekwencja. I to moja sprawa gościu. Z reszta ja i tak będę trzymał na randze dobrego admina który robi mniej godzin chętniej, niż słabego admina który robi tych godzin więcej. I nic Ci do tego. Potem coś tam o byłym UBT, zero dowodów na nic tylko tak paplasz co Ci na język przyjdzie. Co z tobą jest nie tak ziomek? Edytowane 27 Września 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 10 godzin temu, DJ GOD (OF ALL) napisał: To, że Phizi nie zna regulaminu dokładnie jest wiadome. Niejednokrotnie podczas konwersacji z nim na SB jakiś czas temu na temat celi mapy zaprzeczał sam sobie i nie wiedział tak naprawdę co można czego nie. No jak masz takie dowody w postaci screenów, że tak pisał na SB to chętnie byśmy je zobaczyli. Masz na to 24H inaczej dostaniesz warnika. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Co do taryfikatora, to nie wina ph1ziego. Wtedy były dwa taryfikatory i w jednym z nich którym posługiwał sie ph1zi, zabrakło podpunktu o celach mapy. Zostało to już zmienione. Jest jeden taryfiktor. A co do używania koloru czerwonego, ph1zi zostanie upomniany w postaci warna "za 0". Dodatkowo kilka osób z tego tematu zostanie upomniana. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi