Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Nick z CS: odpał Admin banujący: Luca Serwer: 201 Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: ban za ab 3 raz Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W odniesieniu do bana, proponuje zrobić porządek w amxbansie i jak najszybciej ogarnąć widoczność steam pod tyldą. Jest to bardzo kłopotliwe i potem dochodzi do niesłusznych banów lub niemożności weryfikacji czy dany gracz jest właścicielem konta @ Mlynek @ Shoter Odnośnik do komentarza
Sponsor ReVv Opublikowano 27 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Jako admin nie ma z tym problemu, wystarczy wpisać w konsoli status, i widać czy dany gracz ma steam, czy jest steam_id_lan, jeśli oczywiście działa to poprawnie, wczoraj miałem 3 zgłoszenia na naszego kolegę po fachu, ale w konsoli widniał jako steam, więc nie banowalem. Chyba że jestem w błędzie to przepraszam i mi powiedźcie 😉 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 29 minut temu, ReVv napisał: Jako admin nie ma z tym problemu, wystarczy wpisać w konsoli status, i widać czy dany gracz ma steam, czy jest steam_id_lan, jeśli oczywiście działa to poprawnie, wczoraj miałem 3 zgłoszenia na naszego kolegę po fachu, ale w konsoli widniał jako steam, więc nie banowalem. Chyba że jestem w błędzie to przepraszam i mi powiedźcie 😉 No właśnie komenda status niestety też się lubi bugować i o ile faktycznie czasem pokazuje ładnie i pozwala rozróżnić steam od ns, tak np. dziś lub kilka dni wcześniej już nie. Będzie trzeba sobie zapisywać id steam gdzieś do notatnika, tak by w podobnych przypadkach gracze jak @ odpalTOWARiacie nie otrzymywali bezsensownych banów Gracza mogę oczywiście przeprosić, ale jest jak jest, tyle ode mnie, nie spamujemy już 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Każdy na serwerze ma dostęp do komendy "status", dodatkowo admini mają dostęp do komendy "amx_who", która też pokazuje STEAMID. Nim dacie bana za AB, to spójrzcie na początek w tych komendach czy to na pewno jest podszywka @ Admin CS 1.6 Cod 201 @ Lucaxx9 problem z brakiem avatarów w tabeli (~) to wina steama, nie serwera. 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi