Użytkownik Podbielak Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) Nick: Podbielak Data i godzina: wczoraj ok 18 Link do bana Link do Screenów: Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Kula I LoVe WeeD :D. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Podbielak [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na StrefaSkilla.p' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:63258480' [AMXBans] Your IP: '88.156.21 Coś od siebie: nie mogę znaleźć nigdzie ssów, pamiętam ze były w cstrike.. brak jakikolwiek ss. ;/ gdzie indziej ich szukać? (google przeszukane.) Edytowane 29 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 SSy musisz mieć w folderze cstrike, brak ssów-brak UB, 24h na uzupełnienie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Podbielak Opublikowano 28 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Cytat Cytat wiem że tam powinny być, nie raz robili mi ssy za "czity", niestety przejrzałem cały folder dokładnie i brak jakichkolwiek ssów.. nie wiem czy Wy coś zrobiliście źle (w co wątpię, ponieważ widziałem na czacie że są robione ssy). Nie wyślę ich bo po prostu fizycznie ich nie mam, proszę o ub lub zamknięcie postu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi