Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Nick z CS: odpał Admin banujący: widsu Serwer: 201 Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: ban za czity Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 @ WiDsu 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik WiDsu Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Do odbanowania tym razem, mam problem z plikami i demkami z cs, musze reinstall zrobić... następnym razem nie będzie miał takiego szczęścia, jak nie ja to ktoś inny go rozpisze prędzej czy pózniej Odnośnik do komentarza
Użytkownik SirNiczek Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 @ WiDsu Pozwolę sobie wypowiedzieć się w tym temacie, od nie dawna na naszym serwerze, z automatu każdy gracz nagrywa demko z ostatniej granej mapy, poproś oskarżonego o podesłanie Ci tego demka i z niego będziesz mógł go rozpisać Odnośnik do komentarza
Użytkownik WiDsu Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 @ odpalTOWARiacie to podesli link do demka jesli takowe posiadasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 28 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Nie posiadam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik WiDsu Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 to podtrzymuje moją wypowiedz powyżej, do odbanowania aktualnie, do usłyszenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi