Użytkownik MasKa Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 CS:GO MOD Imię: Wojtek Wiek: ukończone 19 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: chciał bym wspomóc server oraz strefeskilla Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS:GO MOD Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety nie Znajomość amxx i panelu (0-10): 9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie: Mam na imię Wojtek jestem człowiekiem miłym skromnym i nie łatwo mnie wyprowadzić z równowagi . Uczę się pracuje i uwielbiam grac w gry Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Jestem na nie -Na opiekuna przechodzi się z posady admina +Amxx +Wiek Wszystko dobrze ,ale na opiekuna przechodzi się z posady admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik brOOk3n Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Na Nie - Nie wierze w AMX - Admin potem Opiekun - Mało rozwinięte te podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 - Konto pod Podanie - Słabe te podanie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Listopada 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi