Użytkownik bakaki Opublikowano 28 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: bakaki Nick admina banującego: IGonnaHitYa Dostałeś bana, gaga czy muta?: tak Czas oraz data bana: permanent Serwer na którym dostałeś bana: only awp#2 cs go Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): gralem sobie normalnie na serwerze aż tu nagle dostalem bana za wh i przysiegam nie mam wh Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:622346668&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199204959064/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 28/09/21 21:08:00 Długość bana 0 minut Admin: IGonnaHitYa Edytowane 29 Września 2021 przez bakaki Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 @ iGonnaHitYa 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik iGonnaHitYa Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Zacznijmy od tego, że obserwowałem Cię od 2 map, zawsze wychylałeś na ludzi na pewniaka a gdy ktoś był wcelowany, zmieniałeś pozycję. mapa shootout 20:35 08:05 za każdym razem gdy biegłeś do góry to jakiś enemy czekał i podchodziłeś powoli, tym razem pushujesz na pewniaka gdy nikogo nie ma 08:33 udawałeś, że go nie widzisz? 08:53 taka sama sytuacja jak w 1 punkcie 10:10 chciałeś zabić przez ścianę ale pomyślałeś, że za bardzo obvious? (było kilka takich sytuacji) 13:21 zauważyłeś okazję do strzału przez ścianę? 13:25 skąd wiedziałeś, że przeciwnik podchodzi? 14:00 to wygląda jakbyś wiedział o nim wcześniej 14:12 chciałeś scanować ścianę ale zauważyłeś, że nie trafisz i zrezygnowałeś? 14:44 nie wiem czy to przez demo ale wygląda jak aim ;/ 15:30 gdzieś ty go dostrzegł?, potem biegasz po mapie na pewniaka i patrzysz ciągle przez ściany gdzie są przeciwnicy nie zwracając uwagi na żadne rogi budynku 18:43 celowanie przez ścianę 19:10 to też wygląda jakbyś już wcześniej wiedział o nim 19:48 same shit ^ 20:38 celujesz na rampę, gdy chłop zza ściany skaczę ty ruszasz celownikiem na jego poziom <--- dosyć podejrzane 21:28 za każdym razem wychylasz wcelowany w przeciwnika, niezależnie od tego gdzie się znajduje, w tym przypadku nie było inaczej 22:50 nie ma nikogo u góry to biegniesz na pewniaka 23:22 dlaczego gdy kilku ct'kow stoi po prawej stronie a u góry nie ma nikogo, decydujesz się na nich wychylić?(nie udaje ci sie wskoczyc na murek) Mapa lego slaughter ( coś takiego, po shootoutcie) 00:32 od razu dziwny strzał przez ścianę 00:52 bardzo szybki strzał, lecz nie aż tak sus 00:56 dlaczego strzeliłeś pomimo tego, że nie widziałeś chłopa zanim wychylił? 01:25 twoje strzały w tej rundzie wyglądają jak odmierzane linijką, dobra ręka 12 latka, czy wspomagacze? 02:59 wychylasz wcelowany, bo wiesz, że przeciwnik tam jest, natomiast w 03:30, nawet nie przycelowałeś jak nikogo nie było 06:30 to wygląda jakbyś czekał, aż k3mpix wychyli zza wieży Po chwili daje ci bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik bakaki Opublikowano 29 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Teraz, iGonnaHitYa napisał: Zacznijmy od tego, że obserwowałem Cię od 2 map, zawsze wychylałeś na ludzi na pewniaka a gdy ktoś był wcelowany, zmieniałeś pozycję. mapa shootout 20:35 08:05 za każdym razem gdy biegłeś do góry to jakiś enemy czekał i podchodziłeś powoli, tym razem pushujesz na pewniaka gdy nikogo nie ma - znam te mapy bardzo dobrze i zawsze praktycznie rushuje z kosa 08:33 udawałeś, że go nie widzisz?- nie widzialem go 08:53 taka sama sytuacja jak w 1 punkcie 10:10 chciałeś zabić przez ścianę ale pomyślałeś, że za bardzo obvious? (było kilka takich sytuacji)- typ strzelal i to slyszalem bo mam dobre sluchawki wiec sprobowalem zescanowac 13:21 zauważyłeś okazję do strzału przez ścianę? -tez uslyszalem 13:25 skąd wiedziałeś, że przeciwnik podchodzi?- tupal i to slyszalem 14:00 to wygląda jakbyś wiedział o nim wcześniej 14:12 chciałeś scanować ścianę ale zauważyłeś, że nie trafisz i zrezygnowałeś?- sprobowalem raz zescanowac a potem poszedlem go normalnie zabic bo nie chcialo mi sie scanowac 14:44 nie wiem czy to przez demo ale wygląda jak aim ;/ - przez demo bo ma inny tick 15:30 gdzieś ty go dostrzegł?, potem biegasz po mapie na pewniaka i patrzysz ciągle przez ściany gdzie są przeciwnicy nie zwracając uwagi na żadne rogi budynku - zawsze tak robie (starsi gracze potwierdza np. tomciox itd.) zawsze ktos wychyla po bokach 18:43 celowanie przez ścianę - probuje scanowac 19:10 to też wygląda jakbyś już wcześniej wiedział o nim 19:48 same shit ^ 20:38 celujesz na rampę, gdy chłop zza ściany skaczę ty ruszasz celownikiem na jego poziom <--- dosyć podejrzane - bo na rampe zawsze ktos wychyli i poprostu robie dobre flicki 21:28 za każdym razem wychylasz wcelowany w przeciwnika, niezależnie od tego gdzie się znajduje, w tym przypadku nie było inaczej - tak jak mowilem znam te mapy bardzo dobrze i sprawdzam miejsca 22:50 nie ma nikogo u góry to biegniesz na pewniaka - robie bhopa na bok i widze ze nikogo nie ma to tak robie 23:22 dlaczego gdy kilku ct'kow stoi po prawej stronie a u góry nie ma nikogo, decydujesz się na nich wychylić?(nie udaje ci sie wskoczyc na murek) - slyszalem duzo strzalow po prawej stronie wiec nie zwracalem uwagi na gore Mapa lego slaughter ( coś takiego, po shootoutcie) 00:32 od razu dziwny strzał przez ścianę - czasem tak poprostu scanuje 00:52 bardzo szybki strzał, lecz nie aż tak sus - tick przez demo i poprostu gram dlugo i dobrze z awp-y 00:56 dlaczego strzeliłeś pomimo tego, że nie widziałeś chłopa zanim wychylił? - nie wiem jaka sytuacja 01:25 twoje strzały w tej rundzie wyglądają jak odmierzane linijką, dobra ręka 12 latka, czy wspomagacze? - to ze mam mniej lat nie znaczy ze nie moge byc dobry ") 02:59 wychylasz wcelowany, bo wiesz, że przeciwnik tam jest, natomiast w 03:30, nawet nie przycelowałeś jak nikogo nie było - roznie robie i znow tak potwierdza starsi gracze tego serwera 06:30 to wygląda jakbyś czekał, aż k3mpix wychyli zza wieży - nie pamietam sytuacji Po chwili daje ci bana Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 1 mapa 8:05 - Kilka razy tak robił, nawet kiedy byli tam enemy. Teraz zauważył przez okno, że nikogo nie ma, to leciał dalej -B 8:33 - Nie rozumiem o co ci chodzi -B 8:53 - Tu akurat bardzo na pewniaka leciał +/-B, bardziej w stronę -B 10:10 - ??? -B 13:21 - -B 13:25 - Chciał się wcelować w tego, co stał na murku -B 14:00 - -B 14:12 - ??? -B (tu już mi się trochę odechciało oglądać dalej) 14:44 - -B 15:30 - Kompletnie nie rozumiem czasówki, słyszał drabinę, więc się wcelował, potem leciał tam gdzie słychać strzały -B 18:43 - Celował w okno -B 19:10 - Ty masz w ogóle słuchawki? -B 19:48 - -B 20:38 - Po raz pierwszy dziwna czasówka +/-B 21:28 - W tym momencie był już martwy, ale domyślam się, że chodzi o killa na drabince. Normalnie wychylił, zobaczył typa na drabinie i go zabił... -B 22:50 - Ta sama sytuacja co w 8:05 -B 23:22 - Dostał laga, zauważył, że stoi pod murkiem to przy okazji sprawdził czy nie wyłapie jakiegoś łatwego killa -B 2 mapa (tej mapy już mi się kompletnie nie chciało oglądać) 0:32 - Chciał zabić tego, którego zobaczył jako pierwszego -B 0:52 - Normalny strzał -B 0:56 - Dostał laga -B 1:25 - -B 2:59 - -B 3:30 - Może ns chciał strzelić? Poza tym miał kumpla obok siebie. -B 6:30 - Bo na to właśnie czekał... -B Na siłę szukasz czasówek by gracz nie dostał ub. Lecisz cały czas na włączonym xray'u i widzisz to co chcesz widzieć. @ ph1zi @ ne0 dajcie mu UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 30 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi