Sponsor DiaBliK Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: Counter Strike Kolorystyka: Obojętnie Rozmiar: 500x250 Napisy: Nick Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: Fajna czcionka na mój nick. Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik swabian Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) @ MaChinE**DiabliK******BIG Kurczę nie miałem pomysłu na początku, ale coś w końcu z tego wyszło. w tle de_dust_2 (bombsite A oczywiście), piszę ponieważ nie wiem, czy widać dobrze Grafikiem nie jestem, ale bardzo mi sprawia przyjemność robienie tych graficzek Edytowane 29 Września 2021 przez swabian 2 Użytkownik forum w pełni zgadza się i akceptuje Regulamin. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania! Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Jak tak patrzę to bardzo fajnie to wygląda, ale czy jest szansa żeby mój nick był bardziej wyrazny ? 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik swabian Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 @ MaChinE**DiabliK******BIG Coś takiego? 1 Użytkownik forum w pełni zgadza się i akceptuje Regulamin. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania! Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 @ MaChinE**DiabliK******BIG Coś ode mnie w trochę innym stylu PS. @ swabian nie musiałeś pisać nowego postu, mogłeś edytować. 1 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 8 minut temu, marcinek;^^ napisał: @ MaChinE**DiabliK******BIG Coś ode mnie w trochę innym stylu PS. @ swabian nie musiałeś pisać nowego postu, mogłeś edytować. Wybieram To, może nie jest to Gift ale Pieknie sie to prezentuje Dziękuję @ swabian tobie też dziękuję za chęci 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi