Użytkownik Monternx Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) Imię: Kami; Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: interesuje sie takimi rzeczami bylem modem i adminem na wielu serverach only mirage wiec raczej sobie poradze na opiekunie Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only awp na tym ip 91.224.117.207:27015 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nigdy bylem tylko modem i adminem Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6,5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): NIE Coś o sobie: Mam na imie kamil mam 16 lat lubie jezdzic na rowerze grac w pilke w csa na only awp wiadomo moj nick w cs go monternx mam server na dc w ktorym sprzedaje legitnie rzeczy jak spotify premium itp. Pozdrawiam. Edytowane 29 Września 2021 przez Monternx złe ip servera podalem 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) "SPĘDZONY CZAS: 1M 29S" "Dołączył 2021.09.29". Świeże konto nikt cię tutaj nie zna także wątpię żeby ktoś ci rozpatrzył pozytywnie podanie. // Nie spełniasz wymagań dodatkowo nie posiadasz u nas nigdzie admina, a także brak wsparcia finansowego przekreśla twoje szanse. Oczywiście jestem na nie. Edytowane 30 Września 2021 przez Krip Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaveltoja Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) 1. Jestesmy w Polsce nie piszemy "serverach". - Podanie pisane na kolanie widac to po samej, literowce w imieniu. 2. Nie przekonuje mnie twoje "Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?", "Bylem modem"? To jeszcze na jakis serwerach mozna pelnic funkcje moderatora. - Znajomość AMXX/SMX/SourceModa, - Wsparcie finansowe. 3. Ponownie nie przekonuje mnie twoje "Coś o sobie", po pierwsze imie z duzej litery (Kamil). Znow, jestesmy w Polsce piszemy "serwer" a nie "server". Twoja gramatyka, interpunkcja, oraz ortografia mnie rowniez nie przekonuje. Jestem na NIE. (+ Nie posiadasz admina na serwerze, co jest wymagane) Powodzenia. Edytowane 29 Września 2021 przez kaveltoja Odnośnik do komentarza
Użytkownik sunnl3y^^ Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Jak ty chcesz opiekuna XD - Świeże konto - Napisane na odpierdol żeby było - Nikt cie tutaj nie zna - Spędzony czas 1 minuta XD - Kogo to interesuję? "mam server na dc w ktorym sprzedaje legitnie rzeczy jak spotify premium itp" Jak dla mnie jesteś do WYJEBANIA. Pozdrawiam cieplutko 2 1 wtf vac for no reason wtf valve how come vacced? Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Nie no to jest jakiś żart, wymagania są po to by je spełniać zanim się napisze podanie. Samo podanie napisane w 2 minuty, zero interpunkcji, literówka w samym imieniu xD, kompletnie nie przekonuje do ciebie. Nie rozumiem, dlaczego takie coś nie jest od razu odrzucane. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 -nie zna cię nikt -konto dopiero założone -aby startować na opiekuna danego serwera trzeba mieć na nim admina. -wsparcie finansowe Jestem na nie, takie podania powinny byc od razu wyjeb*ne Pozdro Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi