Użytkownik NEXUUUU1 Opublikowano 29 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) NEXU1 TO1RW (czy jakos tak xd) ban 09-29-21 18:02 145.239.236.250:27220 5v5 only mirage Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): ban zapewne jest o czitownie trafilem 2 glowy ze scouta i dostalem bana gram na tym serwerze 3 miesiace i czesto mialem takie sytuajce o czitowanie kazdy to sprawdzal dokladnie (inni admini) a toirw sprawdzil to w 10 sekund bez zadnych podstaw i po prostu nie czituje gram jak kazdy inny prosze o unbana Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=NEXU1 Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/1231515tfea/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 145.239.236.250:27220 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Edytowane 29 Września 2021 przez NEXUUUU1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 @ To1rw 24h na rozpiskę. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Dobra zacznijmy może od tego. 1 godzinę temu, NEXUUUU1 napisał: gram na tym serwerze 3 miesiace i czesto mialem takie sytuajce o czitowanie kazdy to sprawdzal dokladnie (inni admini) A to ciekawe bo od jakiegoś czasu adminem jedynym byłem ja a opiekunem był wilq i z tego co wiem on nie sprawdzał cie ani razu. Teraz adminów jest trochę więcej ale i tak mówią ze cię nigdy cie nie obserwowali, więc nie wiem kto i kiedy cie niby sprawdzał. Wracając do tematu demka: 2:40- wychodzisz rampe wcelowany w bombsite i nagle dostajesz flesha po czym zaczynasz nagle strzelać do gościa który jest pod schodami 6:55-to niezły head 10:34-wiesz ze gościu jest kuchnia 12:42-widzisz gościa przez ściane i jestes w niego wcelowany. Chciałbym jeszcze do tego wszystkiego dodać fakt ze masz nowe konto, bez prime i tylko 150h w przegranych w csie. Myślę ze to demko musi oglądnąć osoba z większym doświadczeniem niż ja, ale jeżeli ja się pomyliłem i ban został nie dany słusznie to sorry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NEXUUUU1 Opublikowano 29 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) ten jeden z nowych na mnie patrzyl po drugie gosc z kuchni byl pokazany na radarze a po trzecie co to za argument ze jak mialem bialo to strzelalem na oslep i trafilem kolo schodow gdzie stal gosc a i co to za gadanie ze konto bez prime, mialem konto ale sprzedalem i przyszedlem popykac na wasz serw na nowym (moim smurfie) moim zdaniem niech sprawdzi to inna osoba bo tam aima ani wh nie ma pamietaj to1rw w csie jest radar czyli podsumujac: 2:40 nie ma o czym rozmawiac xd 6:55 zywczajny hed z deagle z rampy na schody 10:34 patrze na radar 12:42 zabilem na midzie jednego schowalem sie za boxy przeczuwalem ze moze ktos chce wychylic wiec pierw sprwadzilem shorta Edytowane 29 Września 2021 przez NEXUUUU1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NEXUUUU1 Opublikowano 29 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 moge poprosic tez to demko ? Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 39 minut temu, NEXUUUU1 napisał: 6:55 zywczajny hed z deagle z rampy na schody Nie wiem jakim cudem ty wogule to rozpisałeś jak nawet nie oglądałeś demka xd Tu jest całkiem inna akcja na bombsie B, a ty o jakimś hedzie na rampie gadasz. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) 2:40 - Widział go zanim dostał flesha. -B 6:55 - Ładna głowa, ale do zrobienia. -B 10:34 - Wie, że jest kuchnia, bo słyszał strzał z awp. -B 12:42 - Wygląda to trochę jak nieudany pick na shorta +/-B, bardziej w stronę -B @ ph1zi @ ne0 dajcie mu UB. Edytowane 29 Września 2021 przez Drako 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 30 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi