Użytkownik Woodpecker Opublikowano 1 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Nick z CS: Woodpecker Admin banujący: MaChinE**DiabliK******BIG Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: 01.10.2021 Opis sytuacji: Zwyczajny dzień - nic szczególnego, aż tutaj nagle banik. Zresztą oglądając to demko czułem niesamowity wstyd z powodu mojej gry, drewienko nieziemskie. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www5.zippyshare.com/v/webV0khB/file.html Możecie mnie sprawdzać do woli, nie przeszkadza mi to. Nie mam nic do ukrycia 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 @ MaChinE**DiabliK******BIG 24h; Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Okey w porządku jesteś czysty, myślę że nie trzeba tutaj rozpisywać demka. jak oglądałem, to wszystkie strzały które dla mnie były podejrzane, to sobie sprawdziłem. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi