Użytkownik p1ayerEZ{SSM} Opublikowano 2 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Nick z CS: p1ayerEZ{SSM} Admin banujący: Nudesy Natsu Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: nie wiem kiedy Opis sytuacji: nie wiem co się stało nie wiem kiedy to się stało tylko wiem że za "aima" dostałem bana ale nie wydaje mi się że grałem w tamtym momencie Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie ma mnie na AMXBans Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 2 Października 2021 przez p1ayerEZ{SSM} Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Potrzebuje twojego sida i ss'a co w konsoli Ci się pojawia przy próbie wejścia na serwer. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Brak zainteresowania tematem ze strony autora. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi