Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 1. Twój nick: Paweł Szmit 2. Co chcesz zmienić: Jak przy każdym rozpoczęciu rundy dodać do menu VIPA - broń Galil 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Broń jest dobra, będzie większe może zainteresowaniem VIPA np. osoby CT nie mają Galila nawet w kupnie broni, więc tak myślę może dodajmy jakąś broń tego typu. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 12 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Może fajny pomysł ale jestem na nie, ponieważ to nie jest Cod Mod żeby obie strony drużyn miały to samo. To jest Only DD2 więc raczej nie będzie to możliwe. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi