Użytkownik mouzii Opublikowano 2 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: mouzii Nick admina banującego: K3mpix aka Sc4mix Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 10-02-2021 15:25 Serwer na którym dostałeś bana: AWP #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dzień Dobry, wstałem sobie jak każdego sobotniego poranka i dla zasady wbiłem na serwer przed wyjściem na pole, a żeby odwiedzić graczy i postrzelać coś przez ściany i urwać kilka głów. Z tego co wiem ban permamentny za cheaty szykował już się długi czas, bo admin K3mpix nie był pewny tydzień temu czy mnie banować czy nie, dzisiaj poprosiłem go o jakieś potwierdzenie czy banuje czy nie i przez 5-6 map graliśmy razem bez problemu jak najlepsi przyjaciele, był również Hubabuda Habuduwa czy jakaś inna budowa admin. Wkońcu wszedł Pan szanowny Opiekun Flicks i K3mpix wspomniał o sytuacji w której ja "cheatuje" i on mu opowiadał jak to powinienem tego bana dostać, Pan Opiekun Flicks zbulwersowany całą sytuacją i brakiem bana dla mnie, stanowczo podsumował wszystko brudnymi słowami "na co ty kurwa czekasz", po tych słowach Admin K3mpix ruszył to panelu admina lub konsoli i w mig mnie zbanował, chciałem wyrazić swoje ostatnie słowa na chacie, ale nie było mi to dane. Chciałbym oczywiście aby szanowny admin banujący przedstawił dowody w tym temacie aby UBTeam mogło podjąć działania. Tak teraz wam powiem szczerze od serca, że bardzo ciepło mi się robi na serduszku jak widzę takie bany permamentne które dostaje nieustannie na serwerach AWP na których staram się osiedlić, mimo że nie cheatuje (chociaż to bardzo płytkie stwierdzenie żeby je napisać w temacie o Unban xd) PS. Bardzo mi te bany schlebiają. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=mouzii Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198034523710/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Screen w załączniku, nawet uwieczniłem próbę przekazania swoich ostatnich słów, ale nie było mi to dane. @ Admin CS:GO Only AWP #2 @ Opiekun CS:GO Only AWP #2 @ UBT CS:GO Prosiłbym o wyrażenie opinii powyższych rang, oprócz UBT które musi poczekać na owe "dowody" Edytowane 2 Października 2021 przez mouzii 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 2 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 @ K3mpiX 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik K3mpiX Opublikowano 2 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Nie mamy tutaj nic do dyskusji. Zostałeś normalnie nakryty jak używasz zabronionych środków do counter strike global offensive. Przyznałeś się nawet na chacie że przestaniesz aby bana nie otrzymać bardzo poważnie wypowiadałeś te słowa. Zeroo ironii. Sprawę uważam za zamkniętą. Życzę miłego wieczoru. Pozdrawiam K3mpiX. (Jeszcze dodam na marginesie że ta dcyzja była konsultowana z administracją a pozatym nie mam zamiaru ani celu banować kogokolwiek na serwerze bez powodu bo tak jak sam przytoczyłeś w tekście byliśmy w dobrych relacjach ale jako role jaką pełnie admina nie mogę przymykać na takie rzeczy oka,) (Konsultacja odbywała się z Habuddą oraz po części się pytałem co z tobą zrobić flicka, poczekałem troche az pojawisz się jednocześnie ty i flick i decyzja nasza była jednogłośna) Bo powtarzam NIE MAM ZAMIARU ROBIĆ TU NIKOMU NA ZŁOŚĆ. Chiałbym aby każdy był zadowolony i sobie grał na chilku ale taka decyzja została podjęta Minuty podejrzenia- 3:13-3:33 Opis sytuacji: W tym momencie byłem bardzo podejrzewałem mouzziego wallhacka głównie po tym obiciu opponenta w oknie.Dziwne spojrzenie się w prawe stronę gdzie chłop nabiegał jakby czekał. Potem podajrze trafienie przez sciane przeciwnika w miejsce gdzie nawet nie celował takie perfidne dla mnie namierzenie (delikatnie missnął ten strzał). Następnie pobiegł w prawo gdzie dał jakiegoś KOSMICZNEGO SKANA bo zobaczył opponenta ale on stał koło drabinki a on typowo w niego trafił. Edytowane 3 Października 2021 przez K3mpiX 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik flickcs Opublikowano 2 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Witam Chciałbym się tutaj wypowiedzieć w ten sposób To prawda źle się wypowiedziałem wszystko jest czarno na białym na demku lecz szczerze powiem że nie miałem pojęcia o tym czy mouzii miał dostać bana czy nie więc powiedziałem tak jak powiedziałem chciałbym bardzo przeprosić ciebie oraz tych co mogło to urazić. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mouzii Opublikowano 3 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) 11 godzin temu, K3mpiX napisał: Nie mamy tutaj nic do dyskusji. Zostałeś normalnie nakryty jak używasz zabronionych środków do counter strike global offensive. Przyznałeś się nawet na chacie że przestaniesz aby bana nie otrzymać bardzo poważnie wypowiadałeś te słowa. Zeroo ironii. Sprawę uważam za zamkniętą. Życzę miłego wieczoru. Pozdrawiam K3mpiX. (Jeszcze dodam na marginesie że ta dcyzja była konsultowana z administracją a pozatym nie mam zamiaru ani celu banować kogokolwiek na serwerze bez powodu bo tak jak sam przytoczyłeś w tekście byliśmy w dobrych relacjach ale jako role jaką pełnie admina nie mogę przymykać na takie rzeczy oka,) (Konsultacja odbywała się z Habuddą oraz po części się pytałem co z tobą zrobić flicka, poczekałem troche az pojawisz się jednocześnie ty i flick i decyzja nasza była jednogłośna) Bo powtarzam NIE MAM ZAMIARU ROBIĆ TU NIKOMU NA ZŁOŚĆ. Chiałbym aby każdy był zadowolony i sobie grał na chilku ale taka decyzja została podjęta Minuty podejrzenia- 3:13-3:33 Opis sytuacji: W tym momencie byłem bardzo podejrzewałem mouzziego wallhacka głównie po tym obiciu opponenta w oknie.Dziwne spojrzenie się w prawe stronę gdzie chłop nabiegał jakby czekał. Potem podajrze trafienie przez sciane przeciwnika w miejsce gdzie nawet nie celował takie perfidne dla mnie namierzenie (delikatnie missnął ten strzał). Następnie pobiegł w prawo gdzie dał jakiegoś KOSMICZNEGO SKANA bo zobaczył opponenta ale on stał koło drabinki a on typowo w niego trafił. "Sprawę uważam za zamkniętą", a ja tą sprawę otwieram, tak właśnie brzmią twoje słowa, bezsensowne i bez znaczenia (słowo przeciwko słowu), bez dowodów to ja poprosiłbym o UB już z tego miejsca, abym mógł z rana pograć na serwerze, bo bez konkretnych dowodów które miały być, nie ma nic, a pozostaje tylko Unban. Jeśli zostałem nakryty to ja chciałbym wiedzieć gdzie są dowody tego nakrycia, jakieś demko/dwa/trzy rozpisane dokładnie co i jak, chętnie do każdej sekundy demka się odniosę. To tak jakby Panowie Bagietki weszli mi do domu i oskarżyli o rabunek sklepu, zostałem nakryty i jestem winny ale nie ma dowodów, ciekawa sprawa. Osobiście po ogromnym doświadczeniu w adminowaniu w CS 1.6 i CSGO (byłem w posiadaniu bardzo popularnej sieci CSGO,wieloletnie doświadczenie w Opiekunie/Właścicielu także jest), bardzo cie rozumiem, "cheaterów" trzeba banować, to jest twój obowiązek, każdy admin może się pomylić, jak wrócę na serwer to relacje zostają takie same jakie były, ty robisz swoją robotę,a ja się do niej odnoszę w razie jakichkolwiek zażaleń/pretensji z mojej strony. Ja nie wiem skąd te minuty podejrzenia, z wczoraj,z poprzedniego roku czy może z innego serwera? Nie widzę demka do którego odnoszą się owe minuty. Nie wiem jak to tutaj działa, ale zazwyczaj się chociaż wysyła jakie to jest demko które się opisuje, wpisałeś 3 minutę jakiegoś demka i ja nie mam pojęcia co się dzieje, mam teraz dymać przez wszystkie demka i oglądać każdą 3 minutę? *Odkryłem że to minuta z mapy na której dostałem bana, osobiście powiem ci K3mpix, że co mapę robię 100x bardziej podejrzane akcję niż ten sh*t który tam zobaczyłeś xD, to ja się boję co ty zrobisz jak uświadczysz prawdziwych podejrzanych akcji, chyba że próbowałeś cokolwiek znaleźć, a żeby coś mieć. Mimo że to odkryłem, to następnym razem z szacunku do czasu innych osób, załącz demko albo chociaż opisz które demko rozpisujesz. Co do tego że się "przyznałem na chacie", tu dam ci małą lekcję, to co pojawia się na chacie to ignorujesz (chyba że są to obrazy lub rzeczy które łamią regulamin w sposób skrajny), a zwłaszcza jak dany gracz mówi że ma cheaty, w moim przypadku jest to "być może" czysta prowokacja i test waszych umiejętności, jak widać świetnie zadziałało i w końcu ktoś użył mojej "prowokacji" jako argumentu który jest nieważny już na starcie ale mimo to.... i tak użyty. Zapamiętaj na przyszłość, to że jak ja (lub inny gracz) was "prowokuje" i mówię że mam WH, to nie jest żadną podstawą żeby mnie banować, a jedynie w małym stopniu jest zachętą żeby mnie opcjonalnie sprawdzić. Nie wiem jak możesz przez chat online ocenić powagę wypisywanych słów (?). Kiedy spytałeś się mnie o przyznanie się do cheatów to wyglądało to jakoś tak: że "ja nic nie wiem" "ja się nie przyznam i ja nic nie cheatowałem", nie wiem która część opisuje oficjalne przyznanie się do cheatów, może ty mi ją wskażesz, reszta poza tym była tylko prowokacją, ale na oficjalne pytanie "Czy się przyznasz/Jak się przyznasz to coś.." to nigdy nie odpowiedziałem tak jak byś tego pragnął, a pamiętam to nawet bo była to mapa awp_india i godzina nocna kiedy zadałeś mi to pytanie o "przyznaniu się". PS. Bardzo mi schlebia że ludzie uważają mnie za cheatera, a może jednak nim jestem i dobrze się kryje To wasza misja żeby to odkryć "ale widzi kiedy ide specta", jasne że widzi, bo był Włascicielem serwerów i zna te serwery na wylot, przede mną się nic nie ukryję (tak samo jak mogę robić coś co mogę ukryć ładnie) , a wy nadal nie wiecie jaka jest kontra na sm_ukryj xd (sprzedam info za 10zł psc) Taka rada dla @ flickcs , jeśli masz takie skrajne sytuację gdy dany gracz gra na serwerze długo i jest podejrzewany o cheaty, to w takich rzadkich sytuacjach powinieneś ty wejść do akcji i pomóc adminom rozwiązać sytuację, stawka nie toczy się o muta na 30 minut tylko o zbanowanie stałego gracza permamentnie, to m.in dlatego jesteś Opiekunem, potraktuj to jako radę, a żeby twoje ego nie przejęło kontroli nad tym jak to odbierzesz Fajne jest oddanie odpowiedzialności dla adminów, żeby zobaczyć jak sobie z tym poradzą, a jeszcze fajniejsze jest współpracowanie z nimi nad takimi sprawami. Zorganizujcie jakąś akcje na mnie i zbierzcie kilka fajnych demek, chociaż będzie ciekawiej. Następnym razem (a jestem pewny w 100% że taki będzie) prosiłbym o fajne rozpisanie demka, jestem sam pewien że znajdzie się "kilka" fajnych podejrzanych akcji, bo często takie robię, wtedy będziemy mogli podebatować na temat mojej gry i demek które będą opisywane. Na tą chwilę należy mi się Unban z racji takiej że sam admin banujący nie potrafił rozpisać demka i sam nie ma wiele do powiedzenia bo jak się wyraził,cytuje "Sprawę uważam za zamkniętą". **Ewentualnie mogę dla was zebrać super kompilacje podejrzanych akcji, wrzucę na youtube.com czy coś i pomogę wam w kolekcji podejrzanych akcji i wtedy razem jako grupa wrzucimy to jako dowód na mnie, co wy na to? Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze. @ Admin CS:GO Only AWP #2 @ UBT CS:GO @ Opiekun CS:GO Only AWP #2 Edytowane 3 Października 2021 przez mouzii 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K3mpiX Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Mouzii mogę ci powiedzieć tyle albo masz taiming i movment cheatera typowego albo grasz "bardzo dobrze" przyznaje ci rację i faktycznie decyzja może była zbyt pochopna aczkolwiek nie ukrywam że minuuuty które oznaczyłem są baardzo podejrzane."prosiłbym o fajne rozpisanie demka, jestem sam pewien że znajdzie się "kilka" fajnych podejrzanych akcji, bo często takie robię, wtedy będziemy mogli podebatować na temat mojej gry" i pragnę zaznaczyć że NIE JESTEŚ SAM na serwerze i musimy obserwować wszystkich. Sprawę uważam za zamkniętą. Werdykt UB. Życzę miłej gry i każdy popełnia błędy więc przepraszam za to. Sprawę uważam za zamkniętą. Edytowane 3 Października 2021 przez K3mpiX Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi