Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 2 Października 2021 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Nick z CS: mister10bel0w=DDDDDD SID: STEAM_0:1:3269899 Admin banujący: z tego co widziałem na demie to . Serwer: cod mod Data zdarzenia: dzisiaj ~16:15 Opis sytuacji: szczerze to nie mam pojęcia co się stało, wszedł jakiś cheater, zreportowałem go na u@, cheater dostał bana, a chwilę po nim ja dostałem kicka z powodem "Wstaw". Generalnie wróciłem do 1.6 po bardzo długiej przerwie, ale z tego co się orientuję, to gdybym dostał ssy, to na czacie pojawiłaby się informacja o tym. Takiej informacji nie było, a widać to dokładnie na demie, które zapisało się z mojej gry na tej mapie. Przeszukałem folder, jednak żadnych screenów nie znalazłem, wątpię nawet, że zostały takowe wykonane Spoiler Logi z konsoli: Spoiler Kula I LoVe WeeD :D has left the game [Kapral - 5] *DEAD* Xqizz : /klasa MiesięcznyTamponWC*pce killed GustaWSpartA MK-X with scout (GRACZ) mister10bel0w=DDDDDD : syn hitlera odjebany 'Syn Hitlera' got banned permanent. Reason: 'Cheater' Admin: ReVv killed 666marcin666 with m4a1 [Allah - 34] *DEAD* patyk97 : /staty LolZilii connected retsam. killed with deagle HeadKinG killed MiesięcznyTamponWC*pce with m4a1 LolZilii is joining the Counter-Terrorist force (GRACZ) mister10bel0w=DDDDDD : pewnie waller [Kapral - 5] *DEAD* Xqizz : /klasa * Last result: 4 hit(s), 105 damage >> leftleg: 1 rightleg: 2 [AMXBans] 'Syn Hitlera' got banned permanent. Reason: 'Cheater' Admin: ReVv [Allah - 34] *DEAD* patyk97 : papa ADMIN .: ban mister10bel0w=DDDDDD permanently (reason: Wstaw) ] retry Commencing connection retry to 54.38.198.108:27015 Connecting to 54.38.198.108:27015... Connection accepted by 54.38.198.108:27015 You have been banned from this server. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie ma mojego bana Spoiler Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www87.zippyshare.com/v/4qQ7zsxq/file.html /edit @ MaChinE**DiabliK******BIG Nie spamowałem reconnectem, z dwa razy może wpisałem retry, bo sądziłem, że nastąpiła jednak pomyłka. Nadal nie mogę wejść na serwer x-D Connecting to 54.38.198.108:27015... Connection accepted by 54.38.198.108:27015 You have been banned from this server. głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 2 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Jeżeli wchodzisz na serwer i pisze ci "You have been banned from this server." To nie jesteś zbanowany. Po prostu zbyt często wchodziłeś na serwer, odczekaj tak z 20 minut i daj nam znać. Ponieważ w bansie nie masz bana. @ dratewka. Nie szkodzi, ale jedynie przez to takie coś wyskakuje. Poczekaj kilka minut, wyłącz steam, zresetuj router i pozniej napisz jak wygląda sytuacja. Edytowane 2 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 3 Października 2021 Autor Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Problem niestety występuje nadal i nie mogę połączyć się z serwerem codmod. Co ciekawe, mogę wejść na każdy inny serwer z wyjątkiem coda Spoiler głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Dobra, ja już chyba wszystko wiem. Ban jest na CFG(tak się domyślam), nadany przez admina @ Kropka(.) . Od razu pytam, czemu na cfg oraz proszę o wyjaśnienie sytuacji. UBT nie ma dostępu do tych banów, więc jak się wyjaśni to @ Mlynek lub @ Shoter będą musieli dać UB. EDIT W takim razie proszę @ Shoter lub @ Mlynek o wyjaśnienie sytuacji Edytowane 3 Października 2021 przez eSX Odnośnik do komentarza
Użytkownik PunKciK Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Witam, moj nick w grze (.) jestem adminem na cod 201.Nie przypominam sobie zebym dawal mister10bel0w=DDDDDD bana kiedy kolwiek dla mnie to dobry i uczciwy gracz musialo zaistniec jakies nieporozumienie,tym bardziej bana na cfg nawet takowego nie umiem dac. Prosze o wyjasnienie bo naprawde niewiem o co chodzi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 @ dratewka. Podeślij mi swoje IP na PW. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Po dłuższej analizie, wniosek jest taki: Serwer sam cię zbanował, twoje steamid było w pliku banned.cfg Pierwszy raz coś takiego widzę bo plik nie był edytowany od początku serwera i było tam tylko twoje stemID. Po zmianie mapy lub restarcie serwera będziesz mógł grać @ eSX proszę o zamknięcie. Edytowane 3 Października 2021 przez Shoter 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi