Użytkownik flickcs Opublikowano 2 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: csgo Nick: flickcs Imię: Paweł Wiek (dokłada data): 2005.10.30 SID: STEAM_0:1:564967046 Znajomość AMXX*(1-10): 6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4 ale czasami 5 godzin Opisz siebie: Witam jestem Paweł aka flickcs jestem miłym czasami agresywnym graczem csgo, interesuję się openingami w csgo Dlaczego akurat Ty?: Mam nadzieję że nadaję się na to stanowisko powiewasz ostatnim czasem spędzam więcej czasu na forum niż na serwerze. Oraz chciałbym poczuć się w innej roli niż opiekun lub admin na serwerze. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: miałem lekką styczność z sm Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jako że gram w csgo już prawie 7 lat mam nadzieję że umiem rozpoznać cheaty, Tak naprawdę bardzo dawno temu sam spróbowałem i umiem co nieco rozpoznać.{ Na ten moment nienawidzę cheaterów oraz cheatować jest to niszczenie statysfakcji z rozgrywki} Kontakt: steam, facebook, whatssapp, snapchat Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Podanie napisane trochę słabo, mało przekonujące. Natomiast, jeżeli chodzi o ubt, to moim zdaniem najważniejsza jest chyba umiejętność oceny cheatów i bycie dojrzałym. Nie znam cię, ale jesteś opiekunem serwera, więc to już coś o tobie świadczy. Pozostaje tylko sprawdzić jak sobie radzisz z rozpoznawaniem cheatów. Jeśli dobrze rozpiszesz demko testowe, to jestem za daniem ci szansy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Ortografia trochę leży. Granie w csa 7 lat to za bardzo nie jest nic szczególnego. Patrząc na rozpiskę, którą napisałeś za pixela to trochę słabiutko to wygląda. Jak się trochę podszkolisz w tym temacie może coś z tego będzie. Również jestem za daniem szansy jeśli testowe demo dobrze pójdzie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 4 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Poległeś już na standardowym i podchwytliwym wzorze, na którym zamiast ocenić swoją znajomość w SB, napisałeś AMXX. Dodatkowo podanie napisane niechlujnie, brak kolorków a przede wszystkim brak poprawnej ortografii i interpunkcji. Przyjmuje osoby staranne, chce żeby UBT coś sobą prezentowało i myślę że nie jesteś osobą przykładającą się, wnioskując po samym podaniu. Dodatkowo mamy już kilka osób w UBT, więc tym bardziej trzeba się postarać, skoro nie ma nagłego zapotrzebowania. Podanie odrzucam 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 4 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi