Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - flickcs

flickcs

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: csgo
Nick: flickcs
Imię: Paweł
Wiek (dokłada data): 2005.10.30
SID: STEAM_0:1:564967046
Znajomość AMXX*(1-10): 6
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4 ale czasami 5 godzin 
Opisz siebie: Witam jestem Paweł aka flickcs jestem miłym czasami agresywnym graczem csgo, interesuję się openingami w csgo 
Dlaczego akurat Ty?: Mam nadzieję że nadaję się na to stanowisko powiewasz ostatnim czasem spędzam więcej czasu na forum niż na serwerze. Oraz chciałbym poczuć się w innej roli niż opiekun lub admin na serwerze.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: miałem lekką  styczność z sm 
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jako że gram w csgo już prawie 7 lat mam nadzieję że umiem rozpoznać cheaty, Tak naprawdę bardzo dawno temu sam spróbowałem i umiem co nieco rozpoznać.{ Na ten moment nienawidzę cheaterów oraz cheatować jest to niszczenie statysfakcji z rozgrywki}
Kontakt: steam, facebook, whatssapp, snapchat

• GENERAL ALADEEN zmienił(a) tytuł na [UBTEAM CS:GO] - flickcs
  • Sponsor
SPONSOR

Podanie napisane trochę słabo, mało przekonujące. Natomiast, jeżeli chodzi o ubt, to moim zdaniem najważniejsza jest chyba umiejętność oceny cheatów i bycie dojrzałym. Nie znam cię, ale jesteś opiekunem serwera, więc to już coś o tobie świadczy. Pozostaje tylko sprawdzić jak sobie radzisz z rozpoznawaniem cheatów. Jeśli dobrze rozpiszesz demko testowe, to jestem za daniem ci szansy.

• Dzięki 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

Ortografia trochę leży. Granie w csa 7 lat to za bardzo nie jest  nic szczególnego.

Patrząc na rozpiskę, którą napisałeś za pixela to trochę  słabiutko to wygląda. Jak się trochę podszkolisz w tym temacie może coś z tego będzie.

Również jestem za daniem szansy jeśli testowe demo dobrze pójdzie.

• Dzięki 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik∙

Poległeś już na standardowym i podchwytliwym wzorze, na którym zamiast ocenić swoją znajomość w SB, napisałeś AMXX.
Dodatkowo podanie napisane niechlujnie, brak kolorków a przede wszystkim brak poprawnej ortografii i interpunkcji.
Przyjmuje osoby staranne, chce żeby UBT coś sobą prezentowało i myślę że nie jesteś osobą przykładającą się, wnioskując po samym podaniu.
Dodatkowo mamy już kilka osób w UBT, więc tym bardziej trzeba się postarać, skoro nie ma nagłego zapotrzebowania.

Podanie odrzucam

• Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

odrzucone.png

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]