Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Siemanko, Pytanie w szczególności do graczy CS:GO. Jaki chcielibyśćie serwer do csgo? Możecie tutaj dawać swoje propozycje, tylko nie wyskakujcie z jakimiś jailbreakami, bo będzie tak samo jak z hns. Czekamy na odpowiedzi. @ Strefowicz @ Stały Bywalec @ Użytkownik @ Użytkowniczka @ Admin CS:GO Deathrun+Klasy @ Admin CS:GO Only AWP #1 @ Admin CS:GO Arena 1vs1 @ Admin CS:GO 5vs5 @ Admin CS:GO Mirage/Cache @ Admin CS:GO Only AWP #2 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 @ Admin CS:GO Only Mirage #2 @ Admin CS:GO Surf+RPG @ Opiekun CS:GO Only Mirage #1 @ Opiekun CS:GO Only AWP #1 @ Opiekun CS:GO Arena 1vs1 @ Opiekun CS:GO Only AWP #2 @ Opiekun CS:GO Only Mirage #2 @ Opiekun CS:GO Surf+RPG @ Opiekun CS:GO Mirage/Cache Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) proponuję surf+rpg jeszcze jeden Edytowane 3 Października 2021 przez KebsiK Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Ja to bym pograł na cod modzie. Najlepszy tryb jaki kiedykolwiek istniał. Edytowane 3 Października 2021 przez Drako 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaveltoja Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Proponuję JailBREAK CS:GO, Retakes co do reatksow mógłbym zaopiekować się serwerem w 100% nie rezygnując z admina deathruna. I mam propozycje co do discorda może go zreaktywujcie? Bo nic się na nim nie dzieje oprócz pustki 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor ReVv Opublikowano 3 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 No proste że COD MOD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik raida Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 może jakiś tryb bh Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka sora Opublikowano 3 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Osobiście uważam, że nie warto w tym przypadku za bardzo kombinować. Ja bym postawiła na jakiś klasyczny mod czyli np. kolejne FFA lub wyżej wymienione Retakes. Z własnego doświadczenia wiem, że takie serwery zawsze znajdą stałych graczy i nie będzie problemu, żeby je "rozruszać". COD Mod w Polsce już dawno się przekręcił i zapewne będzie stał pusty jak HNS. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Zombie Biohazard, Mod, Escape nie ma w Polsce fajnych serwerów Zombie tymbardziej w CS:GO Odnośnik do komentarza
Użytkownik flickcs Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 JA bym dodał awp+noscope+autobh 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) KZ --- @ Andrzej. KZ to inaczej "Kreedz Climbing" - serwer w podobie do surfów, bunnyhopów czy innych tego typu odłamów, tylko polegający na czystym, niemodyfikowanym configu pod względem ułatwień movementu (np. aa w 1.6). Jest to po prostu pokonywanie przeszkód - coś ala tor przeszkód z serwerów DR (death run) tylko bez ingerencji terrorystów. Poziom rozgrywki (czytaj: trudności) jest podyktowany umiejętnościami gracza (bunnyhop, long jump, strefing i tak dalej); W 1.6 był to swojego czasu bardzo popularny tryb mający dwie odnogi 10aa (trudniejszy) i 100aa (łatwiejszy), w praktyce przykładem zwykłego LJ jest skok na skałkę na mapie de_nuke (1.6); Tu masz pierwszy z brzegu filmik z jakiejś mapy KZ 1.6 - filmik 1.6 - główna różnica z rozgrywce od zwykłego DR jest taka, że nie ma tutaj autobunnyhopa. Tu masz przykład z CSGO - filmik csgo Mega spoko mod do potrenowania movementu, który potem faktycznie przydaje się w grze (skok na shorta z okna na mirage, skok do venta, long jump na drzwi na cache i tak dalej), a konfiguracja też nie powinna być specjalnie trudna. Surfy to mody typowo pod zabijanie, DR poleca na rozpędzaniu się i pokonywaniu przeszkód, w KZ jedyną przeszkodzą są twoje umiejętności - jak nie potrafi przeskoczyć danego fragmentu, to trenujesz aż do skutku. Edytowane 3 Października 2021 przez 71. 2 2 1 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Premium Lasot Opublikowano 3 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Może FFA Deathmatch ze zmianą skinów? Z tego co patrzyłem to takich polskich serwerów ze zmianą skinów nie ma za dużo, a część osób na pewno chciałaby poćwiczyć swojego aima, z dobrze wyglądającym eq przy okazji. Sam bym z chęcią na takim pograł. Edytowane 4 Października 2021 przez Lasot Doprecyzowanie propozycji 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szejkin Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 deathrun + autobh? https://steamcommunity.com/id/Szejkus_/ Szejkin#9014 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 3 Października 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 zombiemod brzmi dobrze, w 1.6 się grało.. a csgo to nawet nie wiem czy są takie serwery? Odnośnik do komentarza
Użytkownik mouzii Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Serwer AIM z mapami aim_ + losowe rundy only hs. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Mam propozycję aby założyć serwer ZombieMod CS:GO Na początek myślę że 24 sloty by wystarczyły. Pewne prawie na 100% jest to że przyciągneło by to ludzi, ponieważ serwerów ZombieMod cs:go jest nie za wiele a często są one zapełnione w pełni. A drugi serwer: GO:MOD byłby czymś świeżym na naszej sieci oraz lekką odskocznią od klasycznej rozgrywki. Wystarczy zebrać parę dopracowanych pomysłów a serwer mógłby stać się jedyny w swoim rodzaju, ale z chęcią zobaczyłbym oprócz GO:MOD serwer ZM. Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 moze sie zajmijcie obecnymi modami na ktorych tylko gotv siedzi co 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 9 godzin temu, 71. napisał: KZ Też z chęcią bym zobaczył polskiego kz'eta (a najlepiej hns, takiego gdzie się goni), ale obawiam się, że to nie wyjdzie. Po 1 w Polsce tryb jest mało popularny. Po 2 musiała by się tym zajmować osoba, która się na tym bardzo dobrze zna. Nikomu nie będzie się chciało grać na słabo zrobionym kz'ecie, no bo po co, skoro jest mnóstwo lepszych (i podpiętych pod globalną topkę). Ogólnie, gdy taki serwer sam na siebie zarabia, to już jest ogromny sukces. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K.R.Y.S.Z.T.A.L Opublikowano 4 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Myślę że jakiś cod 45k :x , Mogę napisać bez problemu paczke dla was Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Października 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Ja bym tam pograł na BunnyHopie Te takie mapki do przechodzenia na czas 1 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 4 Października 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 22 godziny temu, flickcs napisał: JA bym dodał awp+noscope+autobh Jestem za 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GHOST. Opublikowano 4 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 cod mod majster Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 4 Października 2021 SCDBK Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 17:39, flickcs napisał: JA bym dodał awp+noscope+autobh Też chętnie bym zobaczył taki serwer 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xtazy Opublikowano 5 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Jakis dobry Aim_map, z malymi mapami, albo deatchmatch, są dosc popularne i czesto grywalne Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krystian1287 Opublikowano 5 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Ja bym pyknął fajnego zobie escape na cs go jaki cs 1.6 bylo by fajnie bo polskich takich w 1.6 nie mogę znaleźć ( wiem że temat był o modzie w cs go) Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2021 przez Krystian1287 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luko Opublikowano 8 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 RETAKES 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi