Użytkownik Logoo Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Imię: Patryk. Wiek: 21. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chcialbym ogarnąć,troche serwer i myślę że sie nadaje na Opiekuna i to ogarne Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JB#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak na dwóch serwerach Dd2 Znajomość amxx i panelu (0-10): 9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak na adma jeszcze nie zaplacilem ,bo nie mam czasu ale zapalace w dniach Coś o sobie: Cześć, nazywam sie Patryk mam 21 lat,lubię grać w piłkę nożną,i zajmować się Autami Miałem, krótką przerwe na serwerze JB ,z Powodu pracy ale, już jest wszystko git , i nadrobie to wszystko Edytowane 4 Listopada 2018 przez Logoo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Jestem na TAK pod warunkiem ,że pomożesz ogarnąć niektóre rzeczy na JB typu freeday itp +ogarnięty +amxx +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik patryk123 Opublikowano 4 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Na tak +Ogarnia + Wiek + Amxx + Pomocny + doświadczenie pamietam go z kiedyś ,jak był opiekunem i pisalem u niego podanie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 5 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Takie małe tak: -podanie zbytnio nie przekonuje i wzór jest skopiowany, co brzydko wygląda +doświadczenie +amx +chęci do wprowadzenia nowych zmian na serwerze Powodzenia 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Tak, + Amxx + Składka + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 mozna dac szansee taaq +wiek +skladka +amxx -/+ podanie -/+ aktywnosc na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 na tak + Amxx + Składka + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik brOOk3n Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Na Tak + Wiek + AMXX + Składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Podanie przyjęte. Zgłoś się na GG. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi