Użytkownik kaveltoja Opublikowano 5 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): logo Tematyka: Discord bot Kolorystyka: fioletowy Rozmiar: Jak na logo przystalo Napisy:Na 1 logu H heavy Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje:- Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):tak Wynagrodzenie: Nie zbyt, zlecenie dla chetnych Edytowane 6 Października 2021 przez kaveltoja Złamanie regulaminu, myślałem że pomimo podpunktu jednak mogę prosić o te 3 pracę. Nie chciałem zamieść działu 3 podaniami 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 5 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Przeczytałeś i zaakceptowałeś regulamin, ale i tak go złamałeś? Cytując punkt z regulaminu: "Jeden temat to jedno zlecenie.", ale Ty napisałeś 3 zlecenia w jednym temacie. Dodatkowo nie masz 12h spędzonych na forum "Użytkownik forum musi posiadać minimum 12h spędzone na forum." @ Moderator @ Grafik Edytowane 5 Października 2021 przez DJ GOD (OF ALL) ;) #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 6 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi