Użytkownik 4357 Opublikowano 7 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) Nick z CS:4357 Admin banujący: @ PawełSzmit Serwer: [Only DD2 #1] StrefaSkilla.pl [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie, miałem staty 16:0 w 2 rundzie i ban... nie używam żadnych czitów mam kilka powodów 1- Szkoda mi konta Steam które mam od 2k10 około 2- czesto gram w nocy wiec zalezy mi żeby mieć gdzie, a aktualnie ten serwer jest najpopularniejszy gdzie graja ludzie. 3- Admin nawet ssów nie zrobił ani nic poprostu ban i tyle. 4- Graam od dawna na tym serwerze nicki (=,LeopordSettings, facecat") to by było na tyle nie wiem co mam wiecej powiedzieć, bez sensu takie banowania, admin nie zróbił ssów tylko zbanował bo mu przeszkadzałem. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4671 @ Admin CS 1.6 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): STEAM_0:1:23884765 Edytowane 7 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 5 minut temu, 4357 napisał: admin nie zróbił ssów tylko zbanował bo mu przeszkadzałem. Nie banowałem jak leci i czy Ci przeszkadzałem, sprawdziłem Cię, poobserwowałem Cię i stwierdzam, że faktycznie miałeś wh, aima/ demo się obejrzy i Ci napiszę. dostałem zgłoszenie od paru osób, że Ty cheatujesz sprawdzimy demko z tej mapy i z poprzedniej tego Twojego kolegi, ponieważ Twój kolega prawdopodobnie uciekł przede mną jak wszedłem na serwer to tyle. Rozpiskę dam jutro z rana. Dzisiaj nie mam czasu Odnośnik do komentarza
Użytkownik 4357 Opublikowano 7 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 555 to nie mój kolega, kojarzę go z innego serwera. rozumiem obejrzyj demo ja wiem, że jestem czysty gram w tą gre z 12 lat znam dużo sztuczek granatów itp. Aha. właśnie sam odpowiedziałeś bserwowałeś mnie i nie wiesz za co dokladnie dostałem bana tylko ze miałem wh albo aima. Proszę cię zobacz to demko bo chce pograć ... nie chce się kłocić wejdę bedę grał tak samo bedziesz mogł mi zrobić screeny jak chcesz. zalezy mi na tym serwerze nie ma gdzie grać w nocy . Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Nie ma POVA jeśli masz steam. Podaj POV, a nie steam id podajesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik 4357 Opublikowano 7 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2110070631-de_dust2-1633581060-1633582620.zip łap @ eSX @ PawełSzmit https://www.mediafire.com/file/e4b1xdbsnn11b2j/DD2-TeryDem.rar/file ok znalazłem proszę POVa- Dzięki. Edytowane 7 Października 2021 przez 4357 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Nie wiem, próbuje otworzyć ten POV i nie mogę go odtworzyć @ eSX możesz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 7 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) @ 4357 wstaw POVa z folderu cstrike, znajdziesz pod nazwą "DD2-TeryDem" @ PawełSzmit link, który wstawił zbanowany, to link do HLTV. Jak chcesz to pobrać, to sobie skopiuj link i wklej w pasek wyszukiwania. Działa to w taki właśnie sposób, nie wiem dlaczego A teraz do obu panów, macie edytować swoje posty, a nie spamować kolejnymi. To nie SB żeby każde zdanie pisać w oddzielnym wpisie, macie opcje "edytuj" @ 4357 POVa wstawiłeś 3h temu, a admin ma 24h na rozpisanie, więc czekaj cierpliwie. Edytowane 7 Października 2021 przez eSX 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 POV przejrzany, jesteś czysty. @ eSX Proszę o zdjęcie bana. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi