Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Limit AWP

Chebo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Chebowski KruL
2. Co chcesz zmienić: Limit AWP 
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Witajcie, chciałbym zaproponować dodanie pluginu na limit AWP np 3 lub 5 na drużynę. Moim zdaniem polepszy to rozgrywkę oraz nada jej takiej jak by to nazwać dynamiki? Czekam na wasza ocenę propozycji, Chebowski pozdrawia. 
4. Link do pluginu (opcjonalnie): Jak będzie pozytywny odbiór poszukam i dodam 

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Moim zdaniem ograniczenie ilości AWP nie sprawi nagle, że rozgrywka stanie się lepsza. Jednym to "polepszy" rozgrywkę, innym zaś umniejszy. Nie widzę powodu, aby na tego typu serwererze znalazło się owe ograniczenie. Czym innym jest TP serwer, a czym innym casual ODD2.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

Myślę że jeśli ograniczymy limit awp, to ta gra będzie bezsensu. Uważam że każdy ma prawo grać z tym czym jest dobry. (Jedynie co może być to limit na double jump)

@ Trivor  - Co uważasz? Jak dla mnie, to gracze by przestali grać na tym serwerze, jeśli byłby jakiś limity. 

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 2

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Sponsor
SPONSOR

Już kiedyś to było pisane i tak samo jak teraz pewnie odrzucone. To jest FFA więc każdy ma dostęp do broni, na którą ma ochotę. Wg mnie bez sensu bo będzie wojna o to, że nie mogą kupić awp co zniechęci ludzi do grania. Dla mnie tak samo jak kiedyś zostało to odrzucone, tak samo liczę, że będzie teraz. 

NIe 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Jako admin dd2 dodam od siebie swoją opinie na ten temat ;).

Moim zdaniem nie ma co psuć rozgrywki i zbytnio kombinować. Tak naprawdę jak ktoś umie przechytrzyć chłopa z AWP, to mu ta awupa nie będzie przeszkadzała zbytnio. Nie ma co psuć skoro jest dobrze. Tak jak wyżej koledzy napisali zaraz by się gorzkie żale zrobiły ze strony ludu.

Zostawiłbym tak jak jest :D

Edytowane przez Krip
  • Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik

Świetny pomysł. Może by to urozmaiciło jakoś grę i w końcu gracze zaczęli by używać innych karabinow. Wtedy mogłoby być ciekawie. Moja propozycja - maksymalnie po jednej broni z kazdego rodzaju dla obu drużyn. I na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. A co tam.  Maksymalnie może być 16 graczy w jednej drużynie - myślę że taka, bądź nawet większa ilość pozycji znajduje się w sklepie z przedmiotami (buymenu). Też mnie wkurza że ciągle wszyscy tylko grają tymi samymi broniami. Koniec tej monotonii. Czas na zmiany. Nadchodzi rewolucja counter strike'a. I to my ją zaczniemy. 

• Ha ha 2
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]