VIP CLYDE Opublikowano 9 Października 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 1. Twój nick: CLYDE 2. Co chcesz zmienić: no-block z opcją skakania na głowę teammate, na mirage2 jest taka opcja i można to fajnie wykorzystywać.. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: urozmaiciło by to rozgrywkę, może nawet zachęciło do bardziej defensywnej gry w ct 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Endzej raczej ma takowy nie wiem kto może się tutaj wypowiadać, więc może niech admini się wypowiedzą jak chcą @ Admin CS:GO Only Mirage #1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 9 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ja jestem za w 100% @ Andrzej. @ Anox 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik JerzyFloryda Opublikowano 9 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Dodane. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 13 Października 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi