Sponsor DiaBliK Opublikowano 9 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) 1. Twój nick: MaChinE**DiabliK******BIG 2. Co chcesz zmienić: Może nie chciałbym zmienić ale dodać do regulaminu żeby zaliczyć ciemnie jako resp tt. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ponieważ jako że mamy Resp TT do minuty 1:30 to chciałbym również żeby ciemnie też zaliczyć do Respu. Ponieważ Gracze dość często kampią i nic z tym nie możemy zrobić, utrudnia to rozgrywkę a gracze się przez to denerwują. @ Trivor - 4. Link do pluginu (opcjonalnie): -------------- Edytowane 10 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 6 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 9 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Na 90% Serwerach jakiś grałem Ciemnia TT to zawsze zaliczał się do respa, tak jak pochylnia tt przy B, Tutaj ciemnia nie zalicza się to respa i to jest właśnie WIELKI błąd w Regulaminie, bo 80,90% serwera tam kampi, bo im wolno. Było już kiedyś o tym żeby to dodali, ale bez skutku. Może teraz się uda i oczywiście jestem Za!!! 3 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi