Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 9 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Witajcie wszyscy! Przychodzę do was z odpowiedziami na zadane mi pytania. Mam nadzieję, że będzie miło wam się czytało odpowiedzi. PYTANIA OD WAS MOJE ODPOWIEDZI @ OroKoroner [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Kebab jest jedną z moich ulubionych potraw [P] Posiadasz swój ulubiony gatunek muzyki? Myślę, że moim najbardziej ulubionym jest trap, ale też dużo słucham rapu [P] Jaki jest twój ulubiony program tv? Nickelodeon, ale oglądam też tvn lub jakieś filmy na hbo [P] Pizza czy kebab? Kebab, ale pizzę też lubię zjeść @ To1rw [P] Ulubiony Kolor? Niebieski [P] Jaki sport najbardziej lubisz? Koszykówka/siatkówka [P] Jakie jest twoje największe marzenie? Zwiedzić cały świat/ zostać e-sportowcem [P] Jak spędzasz wolny czas? Spędzam wolny czas na forum lub gram w csa [P] Pies czy kot? Pies @ PawełSzmit [P] Gdzie mieszkasz? W Białej Podlaskiej [P] Skąd jesteś? Z Białej Podlaskiej [P] W ilu językach możesz mówić, podaj jakich W 3 (Polski, Angielski i coś tam z rosyjskiego) [P]Siatka, czy koszykówka Koszykówka [P] Twój ulubiony przedmiot szkolny Informatyka, ale lubię też wf i matematykę [P] Kartkówka, czy sprawdzian Kartkówka, ale zależy od ilości materiału [P] Gdzie chciałbyś zamieszkać? Myślę, że gdzieś w górach, ale to jeszcze może się zmienić [P] Jakie masz marzenia? Zwiedzić cały świat i zostanie e-sportowcem w jakichś topowych drużynach e-sportowych [P] Co sądzisz o naszej polityce w Polsce? Moim zdaniem PIS niszczy nasz kraj przez to co robią w nim, jakie decyzje podejmują @ Domi [P] Czemu taki nick? Nick raczej powstał przez to, że lubię kebaby XD [P] Jak Ci się powodzi jako admin CSGO? Dobrze, chociaż ostatnio nie ma osób na hns i nie mam co robić ( jak najbardziej zapraszam XD) [P] Kto do nominacji następnej i dlaczego? Wybrałem To1rw, ponieważ jeszcze nie był wybrany, a jest moim dobrym kolegą [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum? Nie mam raczej jednej osoby, ale mam kilka [P] Jak oceniasz funkcjonowanie forum w skali od 1 do 10? Dlaczego? 8/10, ponieważ często jest wszystko ogarnięte i można zabić nudę przez jakieś gry i zabawy lub ogólnie przez rozmowy na czatboxie [P] Jaką rangę masz w CS:GO? Na mm'ach wczoraj wbiłem g2, bo ranga mi wygasła i na wingmanach mam mg2 (rzadko gram mecze rankingowe przez brak czasu) [P] Jakich cech charakteru nie trawisz? Chytrości i fałszywość [P] Masz rodzeństwo? Tak, starszy i młodszy brat [P] Czego się boisz? Pająków, ale nie jakoś bardzo @ fluxx [P] Czy myślisz, że obcy naprawdę istnieją? Myślę, że nie istnieją [P] Umiesz zwinąć język w rurkę? Potrafię [P] Czy bierzesz codziennie witaminy? Tak, witaminy C i D3 [P] Czy miałeś kiedyś uczucie Déja vu? Nawet kilka razy [P] Jaki jest twój chiński znak zodiaku? Pasuje do Ciebie? Moim chińskim znakiem zodiaku jest szczur i czasem pasuje, ale zależy to od danej sytuacji, ponieważ czasem jest inaczej [P] Jaki jest twój cel w życiu? Niżej jest odpowiedź na to pytanie [P] Twój ulubiony cytat? "Wszystko jest możliwe dla tego kto wierzy" Mk 9,23 [P] Co najbardziej szanujesz w ludziach? Uczciwość i szczerość @ Dusia [P] Jakie masz zajęcia poza szkolne? Trenuje samoobronę i śpiewam w chórze [P] Lubisz kebaby? Jak najbardziej [P] Masz jakieś zwierzątka? (Jak tak to jak się nazywają?) Niestety nie posiadam, ale chciałbym mieć pieska [P] Jakie masz plany na przyszłość? Założyć rodzinę i spędzić resztę życia spokojnie [P] Do jakiej szkoły chodzisz, a jaka była Twoja wymarzona? Ostatni rok uczęszczam do Katolickiej Szkoły Podstawowej i nie mam jakiejś wymarzonej szkoły [P] Ulubiony film i serial? Film to Ready Player One reżyserii Stevena Spielberga, a serial to Rick and Morty [P] Co Cię denerwuje? Jak coś idzie nie po mojej myśli albo jak nie mam wystarczającego czasu na dokończenie czegoś [P] Jakie są Twoje pasje i zainteresowania? Od małego pasjonuję się graniem w gry komputerowe [P] Masz jakiś talent? Jeżeli ładne śpiewanie można podciągnąć pod talent to tak. [P] Najładniejsze imię męskie i damskie Twoim zdaniem? Męskie imię to chyba Bartłomiej, a damskie to chyba Amelia albo Aleksandra Na koniec nominuję następną osobę do Q&A - @ To1rw . Dziękuję oraz pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w zadanie mi pytań i tym, którzy przeczytali ten artykuł. Życzę miłego sobotniego wieczorku 7 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Października 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Chodzisz do katolickiej szkoły i grasz w CS'a o,O 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi