Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - requu

requu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: requu
Nick admina banującego: michu
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana 
Czas oraz data bana: perma XD
Serwer na którym dostałeś bana: arenki csgo
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no co tu opisac michu odwala wogole nie wiem skad on ma tego admina nikt go nie lubi i daje bany za nic, najpierw mnie kikowal dwa razy za nic a potem powiedzialem co ci kurwa odpierdala nudzi ci sie czy co cos takiego i dostalem bana od niego XD
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=notoryczne obrazanie adm&advType=reason na dole dalem ss 
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199047459844/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:  Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 11/10/21 19:10:16
Długość bana 0 minut
Admin: ___michuu___

image.thumb.png.d6d3bbb3fd98fa3fd5cef6c818428008.png

Edytowane przez Drako
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • yeezybeing

Mówiąc szczerze naprawdę dziwię się że kolega ze swojej strony ma mi jeszcze coś do zarzucenia ale ok. Mówiąc, że "dostał bana za nic" naprawdę jest to po prostu śmieszne. Jeśli chodzi o samą sytuację to po 1. Kolega rushuje co runde i mówi "mam wypierdolone w to" był upominany i wyrzucany kilka razy za to, ponieważ takie są zasady, a tak naprawdę po 3 kicku powinien już dostać bana na 4 godziny. Po 2. Za praktycznie każdym razem gdy dostawał kicka wyzywał mnie, ja wiele razy stwierdzając, że nie będę zwracać uwagi (chociaż powinny być coraz większe bany za to stopniowo), w pewnym momencie skończyła się moja cierpliwość do tego gracza i dostał perma cytując "notoryczne obrażanie administatora" + dodam tutaj niewykonywanie poleceń NIGDY. Po 3. Pisząc odwołanie wydaje mi się, że nie powinno się tutaj stosować wulgarnego języka i zarzucać tutaj mi cokolwiek tak samo jak na serwerze cytując znowu "admin do wyjebania", "ale jesteś chujem", "za co on kurwa dostał bana", "ty debilu", "wygrałeś tego admina w paczce od chipsów?", za to już są właśnie stopniowe bany, poniżej ssy, w razie czego jest też odpowiednie demko, w którym nie tylko on, ale również stara adm mnie wyzywa xD:

2093526447_Zrzutekranu(170).thumb.png.8669595371e4bdb002972d0147ee1ed4.png1273910537_Zrzutekranu(171).thumb.png.371c4ca0e5e102979f713ce41ce465ba.png1831455746_Zrzutekranu(172).thumb.png.cd6873f67e78fbbce4298cdb3b6d29e9.png546758904_Zrzutekranu(173).thumb.png.5582f1ba0680349b6800ff23441d6d38.png905091165_Zrzutekranu(174).thumb.png.71bf706d03e6e16efe984e0ea15368f3.png1940013680_Zrzutekranu(175).thumb.png.1ceab5b83e4b406016777695f7fd98c7.png683519273_Zrzutekranu(176).thumb.png.1c253aabe8f6f7d3904d646643eceb6c.png

147553645_Zrzutekranu(177).thumb.png.5aa9f9983fb24495dd4b9ff71abe16d2.png

Dodając tutaj jeszcze jak widzimy stara adm jest również na tak niskim poziomie żeby wyzywać, demko jest gotowe, ssów jest więcej jeśli byłoby trzeba. Jako że jest admin, który potwierdzi, że kolega zachowywał się karygodnie i mam rację to oznaczę go w tym poście @ kowal

• Super 1

• yeezybeing

765307879_Zrzutekranu(180).thumb.png.4c293662df433f65cd9afe3781fb32e8.png

Myślę że nic więcej dodawać nie trzeba, dziękuję, pozdro 

Edytowane przez michuu
  • WTF 1

• yeezybeing

@ Drako demko mam gotowe jeśli trzeba

• Wow! 1

• Użytkownik

ale ty serio jestes odklejony nikt cie na serwerze nie lubi a na tych skrinach nie obrazilem cie ani razu XDD tylko napisalem ze nie umiesz w admina i ze jestes noobem co jest prawda XD, pokaz konkretne dowody gdzie zostales przezemnie wyzwany :D, i sam afczysz na respie czekajac az ktos cie zraszuje zebys dal tej osobie bana, nie umeisz w admina i tyle xd nie ma tu dowodow ze cie obrazilem pozdrrrrro

• Ha ha 1
  • yeezybeing
2 minuty temu, requu napisał:

ale ty serio jestes odklejony nikt cie na serwerze nie lubi a na tych skrinach nie obrazilem cie ani razu XDD tylko napisalem ze nie umiesz w admina i ze jestes noobem co jest prawda XD, pokaz konkretne dowody gdzie zostales przezemnie wyzwany :D, i sam afczysz na respie czekajac az ktos cie zraszuje zebys dal tej osobie bana, nie umeisz w admina i tyle xd nie ma tu dowodow ze cie obrazilem pozdrrrrro

Bez komentarza. Wyzywanie na forum bo napisałem prawdę :kekw:, a jeśli dowody wg Ciebie nie są konkretne to polecam czytać ze zrozumieniem :BloodTrail:

Edytowane przez michuu

• Użytkownik
1 minutę temu, michuu napisał:

Bez komentarza. Wyzywanie na forum bo napisałem prawdę :kekw:

znowu cie nie obrazilem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Użytkownik
1 minutę temu, michuu napisał:

Bez komentarza. Wyzywanie na forum bo napisałem prawdę :kekw:

ty nie wiesz co znaczy slowo obraazic amatorze amator to nie obrazanie hihih

• Ha ha 1
  • yeezybeing

Proszę o szybkie wyciągnięcie konsekwencji bo kolega nie panuje nad emocjami :feelsbadman:

• yeezybeing

@ SADZIK jeśli mogę prosić xD

• Lubię to! 1

• Użytkownik

Powiem krótko chciałem pomóc requ żeby szybko sprawa się wyjaśniła ale widzię że jednak nie ma szacunku do tego tematu. Widząc co do mnie pisze gdy mu pomagałem żeby to wyjaśnić .
image.thumb.png.1b6e153f9309cf035a019bd2518fbae6.png
"szczam na strefe skilla" to raczej nie zbyt miłe gdy piszesz odwołanie na tym serwerze jeszcze "jednak ty tez odklejony" troche nie miłe gdy ci pomagałem pisać to odwołanie gdy by nie ja to dalej pisał byś że michy to jak ty to mówisz "odklejony" i że dał mi bana za nic ale widzę ze screny i jestem rozczarowany.

• Super 1

1111111111111111111111111111111111111111111111111.png.30e67bde9cca73da1ebf011a00032554.png

• Sponsor
SPONSOR

To co ty robisz na serwerze to jest jakaś patologia, notorycznie krzyczysz do mikrofonu, prowokujesz i wyzywasz graczy. W/w screen'y nie oddają tego co tak na prawdę się dzieje. Zasłużyłeś sobie na tego bana, jednak po konsultacji z opiekunem serwera, ustaliliśmy, że perm to za dużo i ban zostanie skrócony do 30 dni.

Edytowane przez Drako
  • Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Drako zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]