VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 13 Października 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Nick z CS: patyk97 Admin banujący: DzikiSledz Serwer: Cod Mod 201lvl Data zdarzenia: 13.10.2021r okolo godz 13:15 Opis sytuacji: Wszedlem na serwer zobaczylem ze Gold nabija Sobie top 15 i nie dalo sie pograc. Wiec zeby tego nie robil jak automatycznie go zbanowalo wszedlem na nick: Gold zeby jak wejdzie nie mogl nabijac sobie pozycji w top15 z walerem. Jak zobaczyl ze nie bedzie mogl nabijac pozycji w top15 automatycznie odechcialo mu sie grac i dalej czitowac. Niestety wszedl DzikiSledz i nie wiedzac ze to ten Gold co czituje dostalem perma. Zrobilem to z tego wzgledu ze no-stop wchodza na aktywnym banie i nie da sie pograc. Robiac ta glupote wchodzac na nicku: Gold chodz inni ludzie mogli pograc. Mam nadzieje ze dostane UB i nastepnym razem nie zrobie takiej glupoty Link do twojego profilu steam: nie mam 1.6 na steamie. Link do screna z konsoli z moim banem: https://zapodaj.net/604ad71fe73d9.png.html Edytowane 13 Października 2021 przez DiabliK**X-Ray* 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 13 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @ DzikiSledz - Co myślisz o tej sytuacji? / Pewnie myślałeś że to ten gold i dałeś mu bana? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DzikiSledz Opublikowano 13 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Tak myślałem że to Gold, oczywiste jest to że jak wszedłem na serwer a był Gold to bez wahania dałem bana. Nie wiedziałem nie pytałem.. a jednak się okazało że to chytry plan naszego kolegi może i jest skuteczny ale no.. głupota troszkę. Niee rób tak drugi raz raczej wiesz? bo może to się wiązać z kolejnym niefartownym banem :v. Miłego 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi