Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Top 1 Sportowy movement

hub1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:Top 1 Sportowy movement
Nick admina banującego: xans_
Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana
Czas oraz data bana:10-13-21 21:23
Serwer na którym dostałeś bana:5 vs 5  145.239.236.250:27220
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):przyszedł do mnie kolega i chcieliśmy pograć ale że na moim koncie mam top 1 a wiedziałem że bym przez niego stracił dużo punktów to graliśmy na jego koncie, i graliśmy na zmiane na mojej zmianie dałem 2 głowy z glocka i dostaliśmy bana na jego koncie a na moje (Top 1 sportowy movement) dostałem bana od konsoli.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=top 1 sportowy&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198227348628/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

• Przykro mi 1
  • Smerf.LaLuś zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Top 1 Sportowy movement
  • Użytkownik

Bana dostałeś na tamtym koncie ponieważ dla mnie na demku wyglądały trochę podejrzanie niektóre kille, typu że na demku jakby celownik gdy zrobiłeś jednego killa przeskoczył odrazu na głowę drugiego gracza. A na koncie "Top 1 Sportowy movement" ponieważ, wbiłeś z tego samego IP co dostałeś bana na  tamtym koncie "kolegi".  Jeśli natomiast bym się mylił i nadał bana niesłusznie, to bardzo przepraszam i nadajcie wtedy UB.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy

EDIT:  Dobra to tak, po obejrzeniu demka mogę stwierdzić że rozpiski nie będę robił ponieważ nie ma do czego. Bana nadałem niesłusznie i jest mi bardzo przykro. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Przyrzekam że taka sytuacja więcej się nie powtórzy :( @ Drako @ SADZIK jeśli mógłbym poprosić to zdejmijcie bana ;) 

Edytowane przez xans_
  • Lubię to! 3

gifgit.gif.f4b0a0bb08ac5a1107ee563a842cf160.gif

• Użytkownik
34 minuty temu, hub1 napisał:

Twój nick na serwerze:Top 1 Sportowy movement
Nick admina banującego: xans_
Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana
Czas oraz data bana:10-13-21 21:23
Serwer na którym dostałeś bana:5 vs 5  145.239.236.250:27220
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):przyszedł do mnie kolega i chcieliśmy pograć ale że na moim koncie mam top 1 a wiedziałem że bym przez niego stracił dużo punktów to graliśmy na jego koncie, i graliśmy na zmiane na mojej zmianie dałem 2 głowy z glocka i dostaliśmy bana na jego koncie a na moje (Top 1 sportowy movement) dostałem bana od konsoli.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=top 1 sportowy&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198227348628/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

dajta unbana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]