yeezybeing michuu Opublikowano 13 Października 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 1. Nick: michuu 2. Kto nadał warna: Chodzi tutaj o 2 warny shinga oraz fluxx 3. Czas: shinga - poniedziałek godzina 23:14, fluxx - wtorek, godzina 19:19 4. Powód: Obydwa za "spam" 5. Dowody/SS: Dodając tutaj ode mnie, po 1. Shinga, osobiście nie uważam że napisanie "mam pytanie....." czegoś co jest związane z postem w celu bardziej humorystycznym zasługuje na warna, nie rozumiem dlaczego dostaje warna za coś, co nie było złe, a wręcz dobre dla danego postu. Po 2. Fluxx, tutaj było to pod odwołaniem napisałem wtedy broniąc się pod tym odwołaniem "kolega nie panuje nad emocjami", było to w celu ukazania z jaką osobą mamy do czynienia i dlaczego mam rację, w tym na pewno pomocne dla ubt, również nie uważam że pisanie, że "nie wnoszę nic do tematu" było tutaj wyrażeniem trafnym, ponieważ jak najbardziej wnosiło to dużo do tematu i było tutaj pomocne, a więc to tyle ode mnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Wypowiem się na temat obydwu ostrzeżeń. 1. Ostrzeżenie nadane przez @ shinga Dział rekrutacji to nie HydePark, wypowiadając się w nim jesteś zobligowany, do napisania opinii na temat osoby składającej podanie, podając swoje argumenty działające na plus lub minus. Nie podałeś żadnego argumentu, olałeś całkowicie regulamin jak i ogólne zasady wypowiadania się w podaniach. Gdzie nawet nie tak dawno mieliśmy nawet w tej kwestii bardziej zaostrzone zasady. Jakbyś napisał chociaż jeden czy dwa argumenty, zostałbyś upomniany i dostał 24h na edycję postu zgodnie z panującym u nas regulaminem. W tym przypadku było to zbędne, ostrzeżenie jak najbardziej słuszne. 3.3 Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane/ukrywane. 4.15 Wypowiedzi w podaniach na Moderatora, UBTeam, Opiekuna serwera, Admina, Typera, Grafika oraz Redaktora muszą być rzetelnie uzasadnione, inaczej posty będą nagradzane w postaci warnów. 5.1 Za złamanie któregokolwiek punktu regulaminu użytkownik zostaje (lub może zostać) ukarany ostrzeżeniem. PS: Te "minusy" to lista punktowana. ___________________________________ 2. Ostrzeżenie nadane przeze mnie Zostało nadane jedynie jedno ostrzeżenie za trzy posty widocznie powyżej, które nic nie wnoszą do tematu odwołania + napisanie trzech postów pod rząd. Potraktowane to było dosyć "ulgowo" jak na moje standardy, tylko dlatego, że nie byłeś wcześniej upomniany. 3.3 Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane/ukrywane. 3.9 Sprawy prywatne, dyskusje i spory między użytkownikami należy rozwiązywać w prywatnej wiadomości pamiętając o kulturze. 3.20 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 5.1 Za złamanie któregokolwiek punktu regulaminu użytkownik zostaje (lub może zostać) ukarany ostrzeżeniem. 3 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 14 Października 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi