Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 14 Października 2021 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Kuchnia naszych użytkowników Jesteś dobrym kucharzem/kucharką? Lubisz gotować/piec? Jakie jedzonko najlepiej Ci wychodzi? @ Ziomek - - > Niestety nie jestem, nawet jajecznica mi dobrze nie wychodzi XD @ M0rek^-^ - - > Ulubiona potrawa Spaghetti podstawa w kuchni włoskiej jest to cienki długi makaron który serwuje się z sosem i opcjonalnie parmezanem. Potrafię gotować czy jestem dobrym kucharzem? Myślę że tak średnio zależy od trudności przygotowania potrawy, co do zdjęć niestety nie mam jak bo musiałbym wszystko przygotować ... @ ReVv - - > Taqiatele ze szpinakiem, i naleśniki ze szpinakiem ❤️ Ja raczej jestem średnim kucharzem, żona się tym zajmuje ? @ Dumbik - - > Moją ulubioną potrawą jest lasagne robiona przez moją mamę, opisywać tego chyba nie trzeba, większość pewnie kojarzy te danie. @ CLYDE - - > niech będzie schabowy, ziemniaczki i mizeria Czy dobrym to bym się tak nie nazwał, ale potrafię gotować... Można powiedzieć że lubię gotować, a najlepsza mi wychodzi karkówka w miodzie i z cebulką ;3 do tego kartofelki zapiekane, można dodać mizerię lub jakąś surówkę, lecz surówka kupna jak już i jest cudo w gębie.. mięsko się rozpływa. @ dzido - - > Moją ulubioną potrawą jest tradycyjny schabowy z ziemniakami i z surówką. Myślę, że jestem przeciętnym kucharzem. Nie lubię gotować i piec. Potrafię ugotować rosół, zrobić kotlety schabowe, czy roladki, lub spaghetti. @ DJ GOD (OF ALL) ;) - - > Nie mam ulubionej potrawy. Ważne żeby było to coś co lubię i coś co jest dobrze doprawione, ale jeśli bym musiał wybrać było to by spaghetti Czy jestem dobrym kucharzem? Nie mi to oceniać, mi pasuje to jak gotuje. Oczywiście że lubię gotować, ale nie zawsze jest na to czas. Nie potrafiłbym wybrać takiego dania które umiem najlepiej zrobić, ale bardzo lubię robić spaghetti które jest moim ulubionym daniem. @ szmela - - > Spaghetti bolognese z mięskiem, kebab mięso i frytki z sosem hamburgerowym najlepiej i pizza (tu już różne rodzaje) Średnio umiem gotować, parę razy kotlety smażyłem albo jajecznicę. Jesteś Wege czy "Wszystkożerny/a"? Co myślisz o diecie wege? @ Ziomek - - > Raczej to drugie, szczerze szanuje tych, którzy tak sobie dietę układają, ale to nie dla mnie ;d @ M0rek^-^ - - > Popieram ludzi którzy jedzą zdrowo ważne jest zdrówko, i kondycja lecz ja zajadam mięsko. @ ReVv - - > Wszystkożerny, aczkolwiek lubię kuchnie vege, moja żona jest veganką, uważam że dieta vege jest spoko, taka lekka i zdrowa, lepiej się po niej czuję niż po mięsie, tak bardziej lekko. Po mięsie człowiek jest taki ociężały ?? @ Dumbik - - > Nie jestem ekspertem w dziedzinie pieczenia i gotowania, ale zawsze jak natrafi się okazja cieszę się tym, że mogę coś ugotować dla kogoś. @ CLYDE - - > Wszystkożerny.. Nic w sumie nie myślę o takiej diecie.. Jeśli ktoś nie chce jeść mięsa to jego sprawa @ dzido - - > Jestem wszystkożerny. Nie mam zdania na temat wege, każdy je to co lubi. @ DJ GOD (OF ALL) ;) - - > Jestem wszystkożerny. Jeżeli ktoś jest na diecie wege to jakby no ok, szanuje jego styl życia i to jak się odżywia ponieważ, każdy ma wybór jak chce żyć, co jeść, co robić itd. @ szmela - - > Wszystkożerny, dieta wege byłaby ciężka bo białka zwierzęce trzeba by było uzupełniać większą ilością białka roślinnego (ogólnie jedzenie zieleniny to też nie moje klimaty więc miałbym ciężko :D) jest coś czego nie jadasz, bo np. tego nie lubisz, masz na to uczulenie lub po prostu masz jakąś diete i Ci na to nie pozwala? @ Ziomek - - > Pomidory, nienawidzę ich, po ich zjedzeniu potrafię zwymiotować, nie lubię ich smaku. @ M0rek^-^ - - > Nie lubię rzeczy z grilla oprócz Karczka nie lubię też bigosu wędlin ja to inny jestem. . . . od małego nigdy mnie nie uczyli, tego jeść i tak to zostało do teraz. @ ReVv - - > Brukselki, po prostu mi jej smak nie podchodzi, i mam do niej jakąś taką ogólną niechęć. @ Dumbik - - > Jedną z niewielu rzeczy jakich nie mogę zjeść są to flaki, źle mi się kojarzą i robi mi się niedobrze na samą myśl o nich. @ CLYDE - - > Zeżre wszystko Kiedyś oliwek nie jadłem, teraz są mi obojętne.. @ dzido - - > Nie jadam szpinaku, brokuł i niektórych zup, bo po prostu ich nie lubię. @ DJ GOD (OF ALL) ;) - - > Oczywiście że jest coś czego nie jadam tylko dlatego że nie lubię między innymi: sushi, rukola, kabaczek, więcej niestety na ten moment sobie nie przypominam. @ szmela - - > Większości warzyw nie lubię, a tak to chyba nie mam konkretnych rzeczy. Co byś zaserwował swojej drugiej połówce na kolację? @ Ziomek - - > Mam dziewczynę, co lubi pizze, więc na randkę zrobiłem po prostu domową pizze przy stoliku przy świecach. @ M0rek^-^ - - > Co ja bym zaserwował swojej drugiej połówce? Dzień przed bym zapytał raczej jaka jest ulubiona potrawa mojej miłości ale tak to raczej jakaś kaczkę z jabłkami lub Paglie e Fieno czyli makaronik z groszkiem i warzywkami! @ ReVv - - > Makaron soba ze smażonymi pieczarkami i tofu marynowanym. @ Dumbik - - > Zależy na co miałaby ochotę i czy byłbym w stanie to ugotować, ciężko jest stwierdzić. @ CLYDE - - > Nie mam pojęcia.. może jakieś spaghetti, bo mam wrażenie że to jest uwielbiane danie przez dziewczyny XD @ dzido - - > Zapytałbym się na co ma ochotę i spróbował to zrobić. Jeśli miałaby być to niespodzianka, to może zrobiłbym spaghetti lub pizzę. @ DJ GOD (OF ALL) ;) - - > Ojoj na to pytanie ciężko mi odpowiedzieć bo ona lubi wszystko co zrobię więc, zrobiłbym wszystko co umiem ugotować XD @ szmela - - > Spróbowałbym sam coś przyrządzić ale nie wiem jak to się skończy XDD Popierasz słowa "Przesz żołądek do serca" czy nie tędy droga? @ Ziomek - - > Hmm, myślę, że czasami idę sercem, a czasami rozumem, mam miękkie serce i pomagam nieraz najgorszemu wrogowi. @ M0rek^-^ - - > Czy popieram słowo "Przez żołądek do serca".. powiem tak jeżeli ktoś ma takie same "kupki smakowe" to jak najbardziej.. @ ReVv --> Tak, bo gdy człowiek głodny to zły @ Dumbik - - > Oczywiście miło jest gdy osoba potrafi przyrządzić coś pysznego, ale nie to jest najważniejsze jeżeli chodzi o miłość. @ CLYDE - - > W sumie nie mam zdania na ten temat.. w dzisiejszych czasach mam wrażenie że wystarczy postawić maka dziewczynie i już jest szczęśliwa @ dzido - - > Wiadomo, że fajnie jest, jak druga połówka potrafi gotować, ale w miłości liczą się też czyny. @ DJ GOD (OF ALL) ;) - - > Raaaczej nieeee, to tylko jedzenie. Nie da się w kimś zakochać tylko dlatego że umie gotować. @ szmela - - > Często się sprawdza, więc chyba tak hah. Wolisz jedzonko domowe czy jakieś fastfoody? @ Ziomek - - > Domowe, choć czasami fastfoody wlecą, ale wole domowe, przynajmniej wtedy wiem co jem @ M0rek^-^ - - > Fastfoody czy domowe jedzonko? Powiem tak jeżeli mam dzień lenia to jakiś McDonald z umiarem zawszę biorę sałatkę żeby jednak odbiegać troszkę od tego mięsa i tucznika @ ReVv - - > Domowe, bo spokojnie mogę wybrać składniki te które lubię. @ Dumbik - - > Zdecydowanie wolę jedzenie domowe, ponieważ jest zdrowsze, wiem jakie składniki zostały użyte w każdym daniu i nie są tak uzależniające jak maczek czy kebab. @ CLYDE - - > Obiady domowe, ponieważ znacznie więcej smaków mamy, fajne połączenia, swoje ulubione przyprawy.. aczkolwiek jakbym miał gotować dla siebie tylko, to bym jadł chyba ciągle ziemniaki/frytki, do tego codziennie inne mięso @ dzido - - > Najlepiej smakuje w domu , jak sam przyrządzisz, bo wiesz co jesz. Chociaż fastfoody też mi smakują. @ DJ GOD (OF ALL) ;) - - > Jak najbardziej jedzenie domowe ponieważ, wiesz co jesz, jesz to co na co masz aktualnie ochotę, nie musisz wychodzić z domu (jestem introwertykiem i mam fobie społeczną xd). @ szmela - - > I to i to, lubię zjeść porządny domowy obiad (np. takie kotlety schabowe) ale dobrym kebsem czy makiem nie gardzę. Jadasz fastfoody? Jak tak to jakie najczęściej i jakie są Twoje ulubione? Jadasz je często? @ Ziomek - - > Kebaby, jednym się po prostu nawpierdalam za 20 ziko i tyle XD @ M0rek^-^ - - > Najczęściej zajadam się McDonaldem lub gminą pizza która osobiście polecam! @ ReVv - - > Jadam, najczęściej McDonald's, raczej sporadycznie. @ Dumbik - - > Jadam ale bardzo rzadko, przeważnie gdy jestem na wyjeździe i nie ma czasu na posiłek. Określenie najczęściej może nie jest zbyt trafnym, ale jak już przychodzi mi wybrać to chętniej sięgam po pizzę. @ CLYDE - - > Fastfoody jadam max 2 na tydzień, najczęściej jest to kebsik, bo jest najbardziej wygodny do spożycia i można szamać w drodze poza kebsem lubię pizze mak czy kfc oczywiście też, ale je szamię raz na pół roku w sumie. @ dzido - - > Owszem lubię fastfoody. Najczęściej jadam pizzę i rolo kebab od Zahira ( sieć gastronomiczna wywodząca się z mojego miasta ). Nie jadam często, raz w tygodniu wystarczy. @ DJ GOD (OF ALL) ;) - - > Nie mam ulubionego fastfooda lecz, czasami mi się zdarzy zjeść jakiegoś kebabika czy wpaść do maczka na wrapa fryteczki shake drwala ([*]) czy jakąś kanapeczkę. @ szmela - - > Tak, głównie kebaby, burgery i pizza. A Wasz jaki jest ulubiony fastfood? A może właśnie macie jakąś dietę i nie jadacie takich rzeczy? 4 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 "w dzisiejszych czasach mam wrażenie że wystarczy postawić maka dziewczynie i już jest szczęśliwa" @ CLYDE jesteś mistrzem 2 1 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Dobra robota Dusia 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 14 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Zgadzam się w 100% z @ OroKoroner . . @ CLYDE najbardziej moją uwagę zwróciła ta część o której wspomniał @ fluxx , wiec ja napisze pw i chętnie zaszczycę się tym szczęściem od Ciebie 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Pięknie zrobione 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 14 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Moim zdaniem praca jest dobra. Pytania, jak i odpowiedzi - ciekawe. W sumie troszkę brakuje mi wstępu od Ciebie pod nagłówkiem, aczkolwiek wszystko fajnie się prezentuje i łączy. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 14 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Bardzo fajna praca. Później dam + Widzę, że Kebsiki są popularne XD @ CLYDE @ Ziomek @ dzido @ DJ GOD (OF ALL) ;) @ szmela Edytowane 14 Października 2021 przez KebsiK 2 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 14 Października 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Jakże zacne wykonanie 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 14 Października 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 trochę się zeszło z publikacją z moim żółtym kolorem by to wtedy jeszcze ładniej wyglądało ale postarane, na plus artykuł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Super naprawde prospy za poswiecenie czasu kazdej osoby i gratki dla ciebie szczegolnie @ Dusia 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Listopada 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi