Torfowisko Torf Opublikowano 15 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 @ PawełSzmit [P] Gdzie mieszkasz? Mieszkam w Kolbuszowej, Województwo Podkarpackie. [P] Skąd jesteś? Pytanie wyżej masz odpowiedź [P] Co sądzisz o osobach LGBT+ ? Co tu dużo mówić, człowiek jak człowiek. [P] W ilu językach możesz mówić, podaj jakich Angielski i coś tam kalecze niemiecki. [P] Siatka, czy koszykówka Siatka [P] Twój ulubiony przedmiot szkolny Wf [P] Kartkówka, czy sprawdzian Wolę sprawdzian bo można poprawić [P] Gdzie chciałbyś zamieszkać? Wrocław [P] Jakie masz marzenia? Największe to mieć KTM'A EXC 300 TPI [P] Co sądzisz o naszej polityce w Polsce? A, szkoda strzępic ryja @ OroKoroner [P] Skąd taki nick u Ciebie? A tak jakoś wpadł mi na myśl. [P] Motocykle czy samochody? Motocykle [P] Jak oceniasz rozwój sieci i serwerów? Sieć rozwija się dobrze, na forum jest coraz więcej osób, na serwerach jest dużo ludzi. [P] Chciałbyś zostać moderatorem na tej sieci? Głupie pytanie, jak bym nie chcial nie składał bym podania. [P] Twoje ulubione ciasto? Sernik na zimno [P] Zagrasz kiedyś na only dd2? Zagram, specjalnie dla ciebie. @ xans_ [P] Ile masz wzrostu? 178cm [P] Czy masz jakieś plany na własny serwer w przyszłości? Tak, działam już w tym temacie. [P] Psy czy koty? Psy [P] Jesteś lewo czy prawo ręczny? Prawo [P] Ulubiona marka samochodowa? BMW, Mercedes [P] Ulubiony kolor? Niebieski @ Dusia [P] Masz jakieś zwierzątka? (Jak tak to jak się nazywają?) Dwa króliki Tosia i Tymek ( Ja ich tak nie nazwałem tylko moja siostrzenica) [P] Jakie masz plany na przyszłość? W przyszłości chciałbym otworzyć chodowlę królików. [P] Do jakiej szkoły chodzisz, a jaka była Twoja wymarzona? Chodzę do technikum informatycznego i to była właśnie moja wymarzona szkoła. [P] Ulubiony film i serial? Szybcy i wściekli. [P] Co Cię denerwuje? Jak ktoś do mnie mówi "Hubcio" [P] Jakie są Twoje pasje i zainteresowania? Crossy, enduro i wszystko co z tym związane. [P] Masz jakiś talent? Nie [P] Najładniejsze imię męskie i damskie Twoim zdaniem? Kacper, Maja [P] Jakie masz zdanie o forum? Jest to najlepsze forum na jakim byłem dotychczas, dlatego też między innymi siedzę na nim prawie całymi dniami(nawet na większości lekcjach). [P] Jak Ci się podoba na randze redaktora? Jest ok. Cieszę się że mogę przyczynić się w jakimś stopniu do rozwoju forum. Do kolejnego Q&A nominuję @ wilq 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi