Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 1. Nick: DepresjaHook.hack 2. Czas i data zdarzenia: Teraz 3. Powód bana: Nie mam powodu 4. Dowód w postaci screenów: - 5. Coś od siebie: Wbija jakiś koleś co ma problemy z czytaniem i płacze o słusznego bana, wbił też michuu, od razu zaczynając tekstem "A po 2 to od diablika wara" co mnie rozśmieszyło trochę Po chwili jak tamci znów się nakręcali to poleciały słowa w ich stronę "Idźcie na tego TSa, a nie pierdolicie kocopoły. Jeden ma problemy z czytaniem regulaminu serwera, a drugi liże dupe drugiemu, do widzenia", żeby umilkli albo przeszli gdzie indziej się kłócić, bo nikogo to nie interesowało. Poza tym nic już takiego nie napisałem. Chwilę po tym Diablik podesłał SSy dla porównania to napisałem, że "Brak cieni, aliasy = ban" i reszta to było tłumaczenie temu typowi, jednak nic do niego nie docierało, zakończyłem tą parodię słowami "Sory, nie myślisz i masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i interpretacją tekstu, przewiń na początek tej gówno burzy i przeczytaj wszystko od początku, a teraz zawijaj rzeczy i siedź cicho", żeby zrozumiał w końcu, że nikogo to nie obchodzi i nie ma racji. Jeszcze po tym wyskoczył z tekstem "podejdz tsa to cie zlamie" to mu grzecznie odpowiedziałem "Idź do lasu patyki łamać, a nie tutaj skaczesz". Dla mnie ten ban jest z d00py, nic nie zrobiłem, a mimo to też dostałem. Jedynie mogłem się pohamować z ostatnimi słowami, ale mimo to nie były one "agresywne" i śmiech podciągnąć to pod jakąś prowokację czy coś. Większość wpisów to było tłumaczenie o aliasach i regulaminie Czekam na UB // "No a dla mnie nie, a ja jako junior admin mam prawo zbanować osobę która moim zdaniem jest toksyczna i jedynie co robi to uczestniczy w marnej sprzeczce na czatboxie. Twoja jedyna aktywność na forum to aby były dymy, żeby coś się działo." Ostatnie zdanie, bardzo piękne Siedzę cały dzień na forum, piszę sobie grzecznie z każdym, tutaj również sobie pisałem z @ Tuptuśśś o czitach, VPNach i innych duperelach, a co do kłótni - napisałem 2/3 zdania, reszta to były normalne wyjaśnienia dotyczące braku cieni w grze. Teraz to nawet czegoś NORMALNIE wyjaśnić nie można, bo od razu uczestniczy w sprzeczce? Zwróć uwagę na moje zachowanie, przy poprzednim banie byłem toxic dla osób, których nie trawię - nie będę wytykał palcami, teraz ich nie ma i siedzę grzecznie, niczego nie robię, a i tak dostaję po dupie. Od ostatniej blokady na SB nie było ze mną problemów, że kogoś obraziłem czy coś, proszę Cię, nie wracajmy do tamtego Jeszcze jedno, czemu sam zamykasz odwołanie? To tak jak z banami. UBT daje bana na serwerze i w przypadku odwołania musi się wypowiedzieć w temacie i NIE MOŻE zamknąć tematu, tylko musi czekać na inne osoby Chcę, żeby się tu wypowiedziała @ Dusia bądź @ Trivor Jeszcze raz powtórzę, teraz będę się kłócił do końca, bo wiem, że nic nie zrobiłem. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 10 minut temu, DepresjaHook.hack napisał: Zwróć uwagę na moje zachowanie, przy poprzednim banie byłem toxic dla osób, których nie trawię - nie będę wytykał palcami, teraz ich nie ma i siedzę grzecznie, niczego nie robię, a i tak dostaję po dupie. Od ostatniej blokady na SB nie było ze mną problemów, że kogoś obraziłem czy coś, proszę Cię, nie wracajmy do tamtego "Niczego nie robię, ale i tak dostaje po dupie". Uwierz mi, Ty jak i inni jesteście bardzo ale to bardzo łagodnie traktowani, inaczej połowa śmieszków skończyłaby z banami na forum. 14 minut temu, DepresjaHook.hack napisał: Jeszcze jedno, czemu sam zamykasz odwołanie? To tak jak z banami. UBT daje bana na serwerze i w przypadku odwołania musi się wypowiedzieć w temacie i NIE MOŻE zamknąć tematu, tylko musi czekać na inne osoby W sumie to nie ma zbytnio znaczenia kto wrzucił szablon do tematu. Czerwonych w tamtym czasie nie było na forum, byłem tylko ja, lecz zostali o wszystkim poinformowani. Jeśli tak bardzo chcesz to zawołam kogoś z Administracji. @ Andrzej. @ skowron Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 25 minut temu, shinga napisał: Uwierz mi, Ty jak i inni jesteście bardzo ale to bardzo łagodnie traktowani, inaczej połowa śmieszków skończyłaby z banami na forum. Ktoś Wam kazał nas traktować łagodniej? Jak coś zrobię nie tak i dostanę warna czy blokadę (jak wcześniej) to przyjmę to na klatę i się zamknę, ale tutaj nie odpuszczę, bo wiem, że na blokadę to nie zasługuje Za poprzednie zachowanie "odsiedziałem" te 2 dni, potem jakieś problemy/spiny były? No nie. Dziś pierwszy raz od tygodnia posiedziałem dłużej na forum. Zaczęli robić gówno burzę i ładnie mówiąc im powiedziałem, żeby poszli na PW to wyjaśnić + wytłumaczyłem jednemu co i jak, i za to dostaje blokadę, no szanujmy się. Z nikim się nie wyzywałem, tylko wyjaśniałem jedną kwestię. PS wolałbym czerwonych, by się wypowiedzieli Do reszty mam wątpliwości, a ich też przecież nie było @ shinga No to nie wiem, ostatecznie może być decyzja Andrzeja, lecz ma być przedyskutowana z czerwonymi. Jak skowron mi wyskoczy ze swoimi domysłami jak na SB, że weekend i że mam odpocząć i coś innego porobić to ja podziękuję (jak by chciał wiedzieć to robiłem inne rzeczy, dopiero dziś od tygodnia posiedziałem dłużej przy laptopie ). // Już wystarczy, że dostałem blokadę z takiego powodu 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 15 Października 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Witam. Zostałem oznaczony, a więc się wypowiem krótko, zwięźle i na temat. Czytałem to, co pisaliście na sb. Cały dzień jestem na forum. To że nie pisze na czacie, to nie oznacza, że mnie nie ma. Być może @ DepresjaHook.hack jest tak jak piszesz. Natomiast z naszej strony wygląda to zupełnie inaczej jak się czyta takie rzeczy. Cała trójka brała w tym udział i cała trójka ponosi konsekwencje. Natomiast wzięliśmy pod uwagę to, że Ty i @ michuu nie zaczęliście całej tej sytuacji. Więc blokada zostaje skrócona do 12h dla was dwóch. Następnym razem, jeśli się powtórzy taka sytuacja, wystarczy nam to zgłosić i będzie bez zbędnych blokad i odwołań. Życzę miłego weekendu. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 15 Października 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi