Użytkownik GrAnTeSsO Opublikowano 15 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 1. Twój nick:GrAnTeSsO 2. Nick oskarżonego:Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: nie jestem hakerem to nie wiem jakie ma IP 4. Data i czas zdarzenia: 15.10 23:30 5. Powód skargi: Niesłuszny ban minutowy 6. Opis sytuacji: Gram se na DD2, na srodku ekranu było napisane ze stanie przed górnym grozi banem, miałem ckm, i chciałem już wejść na górny ale dwóch z ct sie pojawiło a mi skonczyla sie amunicja to sie cofnalem by przeładować, na gołe pięsci miałem wejść? dodam że tylko kilka sekund mineło po czasie 1:15 jak przeładowałem już i dalej szedłem. Dostałem 30 min. nie wiele, ok da sie żyć ale jednak chce zauważyć że musialem sie cofnąc, i drugi raz na tym serwerze dostałem bana za to ze przed górnym byłem. Gdybym stał i czekał tam to rozumiem bana, ale ja tylkko wszedłem, musialem przeladowac to sie cofnalem. Ban niesłuszny a admin niech sie ogarnie. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www65.zippyshare.com/v/0qodOWhK/file.html Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 15 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) Demko: https://www77.zippyshare.com/v/tYMLN3BE/file.html Odrzucam Skargę - Ponieważ 6:47 - czekasz na ostatnią chwilę i dopiero ruszasz do górnego. Niby taka wymówka że wycofujesz, bo zauważyłeś dwóch przeciwników. Jak byś normalnie grał, nie czekał na ostatnią chwilę, nie było by takiej sytuacji. Edytowane 15 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 15 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi