Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] -Czas przed górnym

GrAnTeSsO

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:Grantesso
2. Co chcesz zmienić:To, by każdy admin banował za resp/ przed górnym/pojście do paki według kolejności
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Bo obecnie to chore. W pierwszym dniu od kiedy dolaczyłem bez zadnego upomnienia dostałem bana a przed górnym choć o tym nie wiedziałem, ale to moja wina, sa regulaminy. Lecz każdy admin banuje według swojego "widzi mi sie". W regulaminie jest napisane że jest upomnienie, kick, slay i ban. A tu tylko bany lecą. Wiadomo że admin który raz dał kicka może tyle nie grać i kolejny admin da kolejny raz kick ale to wiadome ze raz. Chyba admini mają tyle pamieci w głowie ze raz sie dało kicka. Czemu zaraz sa bany skoro taryfikator wskazuje ze można dac slaye jakies, kicki, napisanie ? Moja propozycja jest taka żeby według kolejności jak w regulaminie a nie zaraz że ban. Nie boli mnie to że zostalem wczoraj zbanowany na 30 min ale ANI JEDNEGO razu nie zauwazylem by ktoś zostal wyrzucony za "resp". Jeżeli mają być bany tylko to zmiencie regulamin a nie admini sobie wybierają a w 90 % banuja chyba. (Osobiście dla mnie chore jest by był czas stania przed górnym bo tylko u was to zauwazylem ale że na respie to juz w wiekszosci serwrow widzialem) Prosze o wypowiedzenie sie a nie ze zaraz admin sie jeden wypowie i zamknie temat co jest dla nich wygodne

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Fakt, jest wspomniane o tym że przed górnym i resp jest czas uwzgledniony lecz RZADKO jest wspomniane o tym za co to grozi, a administratorzy tylko grożą banem choć regulamin mówi też o innych formach ukarania. Czy to admini ustalają taryfikatory ? Jeżeli jest taka potrzeba, wystarczy usunąć opcje kick/slay/upomnienie na ekranie, natomiast jeżeli nie jest to usunięte w regulaminie to NAKAZUJE o ich przestrzeganie, a nie wybieracie sobie co najskuteczniejsze. Wasz też regulamin obowiązuje. Ten punk nie został doprecyzowany i prosze "sejm" (xD) o poddanie to poprawkom lub dostosowanie sie do niego.

Edit:OtoKoroner co ty ******* jak ani razu także nie widziałem by admin napisał do kogoś "opuść resp "nick gracza"Może nie było mnie wtedy ale ile razy gram tyle ANI RAZU tego nie widziałem. Przestań dodawać. Obowiazuje was regulamin, jeżeli nie podoba sie, prosze o oddzielny temat w którym kicki, saye, slaye beda usuniete.Pokó co was regulamin obowiązuje i macie sie do niego dostosować. Co jak wchodze na serwer to piszecie tylko czesto o banie a nie kicku, i wedlug widzi mi sie dostosowujecie kare

Edytowane przez GrAnTeSsO
  • Użytkownik

ja bym jeszcze dopisał do regulaminu, żeby "czasówka" 1:15 dotyczyła również kwadratu przed anarchią, bo tam też jest non stop kampione :)

• Ha ha 1
  • Zasłużony
1 godzinę temu, kajaq napisał:

ja bym jeszcze dopisał do regulaminu, żeby "czasówka" 1:15 dotyczyła również kwadratu przed anarchią, bo tam też jest non stop kampione :)

Bez przesady. Za chwilę w żadnym miejscu na mapie nie będzie można siedzieć, bo regulamin tego zabroni.

Jest dobrze tak jak jest teraz, a bana bez powodu też na pewno nie wyrwiecie. Jak ktoś regularnie przebywa na respie lub przed trupem po czasie, to się nie ma co dziwić, że dostajecie bany po 30min.

'jak ani razu także nie widziałem by admin napisał do kogoś "opuść resp "nick gracza"Może nie było mnie wtedy ale ile razy gram tyle ANI RAZU tego nie widziałem' 

" Kampienie na respie po 1:30/Kampienie przed górnym trupem po 1:15 --> Upomnienie na y@@ / Slay / Kick / Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h." 

Także admin może cie upomnić, kicknąć lub wlepić na starcie bana. Nie jest jednoznacznie określone jaki dokładnie jest za to ban tylko i wyłącznie jest to decyzja admina jak ukarze on takiego delikwenta ;) 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• Sponsor
SPONSOR

Jako Admini mamy informować oraz uprzedzić gracza żeby wykonywał cele mapy, nie kampił , nie obrażał, nie prowokował itd.. Nie rozumiem w czym problem, ja jako Opiekun/Admin informuję graczy za kampienie przed górnym będzie ban na 30 minut. Jeżeli gracz się nie podporządkuję, to ban leci.  Są upomnienie po przez "Say admina". Więc zostaje tak jak jest.

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Sponsor
SPONSOR

odrzucona.png

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]